HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (22/144) > >>

Galamb:
Mondjuk Schumi esete érdekes: eddig iszonyat pechje volt, most meg azért 3-an is kihullottak, úgy jutott a dobogóra, úgy látszik a sors kiegyenlítette a számlát.
 Azt meg úgy birom, Kimi mennyire "lárványossan" tud örülni.   ;D

takipepe:
F1 2012 Európa nagydíj Valencia

Visszatértek az "öregek"  ;D a dobogóra

Alonso, Raikkönen, Schumacher ... szívesen látnék több ilyen dobogót  :worship:

takipepe:
A Miami Heat a bajnok, miután 4-1-es összesítéssel megnyerte az NBA nagydöntőjét.

Galamb:

--- Idézet ---Az már jobban zavart, amikor olyan információk mellett siklottak el a vagy néztek el a rakás extra monitor ellenére, amit én itthon, a sima tévés közvetítés alapadataiból le tudtam szűrni  :-\
--- Idézet vége ---

Jaja, én is csodálkoztam nem egyszer, amikor nem láttak valami nyilvánvalót.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Március 18., 22:47:57 ---(Btw, milyen technikai zűrök? A Sky F1-nél nem volt semmi, tehát nem lehetett valami általános probléma.)

--- Idézet vége ---
Nem, az M1 közvetítésével voltak gondok.
Egyébként pedig nekem a stúdiós közvetítéssel alapból nem lenne bajom, hiszen az RTL-nél is legalább Szujó - akit én nagyon bírok - vagy valaki más mindig kint volt, és ha olyan helyzet adódott, akkor egyből keresték, hogy számoljon be. Az már jobban zavart, amikor olyan információk mellett siklottak el a vagy néztek el a rakás extra monitor ellenére, amit én itthon, a sima tévés közvetítés alapadataiból le tudtam szűrni  :-\ . Mondjuk, lehet, hogy pont a sok extra monitor és adat zavarta meg őket... :dry:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése