HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (197/226) > >>

killjoy:

--- Idézet ---Bukott Angyal borító: Tetszik, főleg középen a kiscsaj, de nekem a háttér nem passzol oda. Nem tom ez a csaj ott elől olyan fura félelmet áraszt, viszont a hátté világos tele színekkel. De ettől, még jó.  
--- Idézet vége ---
Ezek szerint ez egy tökéletes borító, ugyanis PONTOSAN ilyen a történet  Ehhez még hozzáteszem, hogy Lee, a Bukott Angyal arcát csak az első rész utolsó oldalán mutatják csak meg a készítők. Addig végig eltakarja a csukja. Ha minden igaz, akkor Mor a héten már ki is teszi a Comorra ezt a részt.

letsgo:
Bukott Angyal borító: Tetszik, főleg középen a kiscsaj, de nekem a háttér nem passzol oda. Nem tom ez a csaj ott elől olyan fura félelmet áraszt, viszont a hátté világos tele színekkel. De ettől, még jó.  

killjoy:
Most a méltatlanul elhanyagolt előzetes topicba is írok

Hamarosan új sorozat indul egy új képregényes oldali összefogásból. A CoMor Teammel összefogva tegnap éjjel elkészült a DC Comics egyik nagysikerű sorozatának a Fallen Angelnek az első része. Mint ahogy azt már az ilyen oldalösszefogásokból megszokhattuk a sorozat egyes részei felváltva jelennek meg a két oldalon, ezzel is felhívandó a másikra a figyelmét azon olvasóknak, akik esetleg csak az egyik oldalról tudnak. És hogy amíg kikerül az első rész (valószínűleg a CoMor Team oldalára, bár ez még nem kőbe vésett igazság  ) se unatkozzatok, itt az első borító, hangulatteremtőnek:

Bukott Angyal #1 borító

Spidáj:
Nekem az tetszik nagyon mikor valami olyasmi votl hogy lottóhúzás, 3 szám, az első 6 - az stimmelt.
második: 6 - az is simmelt.
harmadik: 5 - a fenébe neki ez is 6os.

vagy így volt vagy úgy hogy ő írt 665-öt és a lóttóban volt 666.

de tök jó volt  

Schmatzy:

--- Idézet ---mondjuk én se szoktam olvasni, de vannak benne tök jók.
--- Idézet vége ---
  Az ilyeneket szeretem! "Láttad mi volt a Fókuszba'?" "Haggyámá, nemnézek ilyen hülyeségeket!" "Énse, csak pont odakapcsoltam..." Peeeeeeerszeeeeeee!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése