HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (195/226) > >>

killjoy:
Hát ha ennyien mondjátok, hogy nem jó, akkor meghajlok az akaratotok előtt

Vadmacska - 1. rész
Vadmacska - 2. rész
Vadmacska - 3. rész

Viszont akkor kérdezem: milyen egy jó logo??

letsgo:

--- Idézet ---Ja! És tessék kritizálni nyugodtan az új HZs matricámat  Nekem tetszik és punktum!
--- Idézet vége ---
Háát....

Én mikor megnézem a Lego Nascar borítoján levő matricát, akkor amolyan nosztalgia. Mindig az jut eszembe, hogy még nyár van, egy száll polóban vagyok, meg alsógatyában és nézem az első részt a Nascarból. Nagyon jó érzés. Néha felröppen pár ilyen emlék a Hzs-ével kapcsolatban és ez tök jó. Most, hogy változtatnál, ezek lehet megszünnének, mert akkor rögtön az jut eszembe, hogy új korszak és jön a változás. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem legyen változás, egyáltalán nem, mert nem vagyok konzervatív. Szóval felőlem lehet új, de akkor már ne csak egy dolgon változtassunk. Nem azt akarom mondani, hogy minden legyen új, csak mondjuk lehet új dolgokat csinálni. Mert szerintem nem jó az, ha mindig a régi dolgokban élünk.

Szerintem.

regnar:
Hát az új matrica nem igazán jött be. Az még haggyán, hogy sokat takar, meg el is üt a borítótól, de nem látok benne túl sok fantáziát.. Bocsi (béke, ölelés és egyéb dolgok, ez csak az én véleményem.. ha neked tetszik..)

Tulajdonképpen miért kell új HZs lógó??   Csak nem átalakítjátok az oldalt.. ugye nem?

Meg most nézem Te HZs moderátor vagy? Nofene.. de felvitte..  

killjoy:

--- Idézet ---hát igen, az eddigi egyedi volt, ebben meg semmi jó ötlet... de ti tudjátok...
--- Idézet vége ---
Nem mi, csak én  Amíg nincs meg az új HZs logo, addig ÉN ezt használom

Liar:

--- Idézet ---Ja! És tessék kritizálni nyugodtan az új HZs matricámat  Nekem tetszik és punktum!
--- Idézet vége ---
hát igen, az eddigi egyedi volt, ebben meg semmi jó ötlet... de ti tudjátok...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése