HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Liar:
--- Idézet ---PengeV2 #01
Gyókis boritó lett a végire...
Eredeti boritó.
--- Idézet vége ---
Nagyon jó lett!!!
Főleg az a villám a Hzs képregények mögött.
Csak azt nem értem, hogy a baloldalra miért került a feje mellé a "Törpecápa-uszony leves" felirat???
(Az már csak szőrözés, hogy a Penge felirat szándékkal vet véres Blade árnyékot?)
Troll:
PengeV2 #01
Gyókis boritó lett a végire...
Eredeti boritó.
regnar:
Porthos szerintem bennem van a hiba de én nem látom át a tervedet. Persze ettől még lehet jó, nem leszólni akarom - távol álljon tőlem.
Csak egy logo az szimbolikus és sematikus. Namármost egy hálózsákot sematikusan megrajzolni, úgy hogy ne legyen szájbarágós, de mindenki felismerje..Hát ember legyen a talpán. Mert ugye nagyba, meg "életszerű" helyzetben nem olyan nehéz, de mint szimbolikus dolgot..
Én pl egy egyszerűbbet is el tudnék képzelni. EGy nagyobb H betű és a két szára között felül és alul a Z és S betűk. Aztán egy brainstorming és lehet variálni a betűk formájával, vagy színével. De ez csak egy ötlet. Egyszerű, könnyen elhelyezhető, akár átlátszóként (vízjel) is rátehető a borítóra, vagy kontúrként. Persze nem nagyban, csak úgy méretesen, hogy észre lehessen venni, bár a méretét is könnyű változtatni.
letsgo:
Szerintem nem nézne ki rosszul!
Spidáj:
Mit szólnátok egy olyanhoz hogy a képregény címén jobb oldalt felül (pl.: a VADMACSKA)-ban az utolsó A-betünek a tetején lelogna egy hálózsák és arra rálenne írva hogy HÁLÓZSÁk vagy hogy HZS.
Vagy ezt nagyon nehéz +csinálni?
Szerintem tök jól néznek ki
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése