HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (168/226) > >>

Zerit:

--- Idézet ---Minek oda offolni, ha már itt is off a téma?
--- Idézet vége ---
minek eszel, ugyis megehezel utana? ott irja szepen, hogy GAME...

mahdi:

--- Idézet ---Megfigyelhető, hogy a régi játékok csak azoknak kedvencek, akik a maga idejében játszottak vele. Én a RE 3 után próbáltam meg az 1-et és már az elején elvette a kedvem a nehézkes grafika és haladás (az ajtó és lépcsők voltak a halálom). Szóval visszafelé nem tetszenek.
--- Idézet vége ---
Azért ez sem minden esetben igaz, én anno akkor találkoztam at Alone in the Dark első részével, amikor már úgy 5 éves lehetett. Akkor már bőven nyomullt a 3d, én meg Alone fanatikus lettem. Pedig ott az irányítás és a grafika botrányos!Aztán jött a Silent Hill   !
Én mai napig gyűjtöm a régi játékokat, szerintem sokkal több varázsuk volt mint a mai silány termésnek.

Schmatzy:
Minek oda offolni, ha már itt is off a téma?
Visszafelé nem teccik: 2002 őszén vagy 2003 tavaszán játszottam először a Half-Life első részével, és azonnal megtetszett, pedig akkor már a Quake 3-nál tartottunk.

Zerit:
hm, van nekunk egy olyan off-topicunk, hogy "Mozi/TV/Rádió/Zene/Pc/Konzol/Game"

talgaby:
3 havi RE2 és 1 havi RE3 után kaptam meg az első részt, és még ráadásul úgy is kellett játszanom, hogy a 3D nem működöt benne, tehát ultraronda Software rendering. És így jobnak tartom, mint a 3, a 2-nél csak azért nem, mert amaz már jobban ki van dolgozva, főleg extrák terén. De az ellenfelek pl. az 1-ben tetszenek jobban. (De hogy azt a *&#&@ kígyót hogy megutáltam...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése