HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Petyaman:
Köszi, nekem is tetszik az ízlésem
Egyébként a BG1-ben felfedeztem egy bosszantó bakit.
A játék szabályrendszere szerint a duálkasztos karakter csak emberi fajnál lehetséges, viszont a Köpenyerdőben (Cloakwood Forest) csatlakozott hozzám egy Coran nevű ELF aki történetesen harcos/tolvaj!
Na ez az a tipikus eset, amikor a játékost szabályok közé szorítják, viszont a gép mindent megtehet.
Na jó, ide többet nem offolok csak most eszembe jutott.
talgaby:
Petya: Tetszik az ízlésed. Különösen a BG és a Fallout, na meg persze az MK miatt.
Sepi:
Én már az új játékokkal nem is játszom (egy-kettőt leszámítva). Amióta megtaláltam a DOS emulátort az XP-hez, azóta csak old school játékokat nyomok. Death Rally, UFO, stb. Tényleg nagy élmény még mindig.
Petyaman:
Na helyben vagyunk Én is bírom a régi játékokat, most a Baldur's Gate és az Imperium Galactica 2 a favorit, ja meg Fallout 1-2.
Habár ezek nem annyira régiek, de jöhet még oldschool prince of persia (bár a mostani Ubisoftos verziók is a gyengéim), régi Mortal Kombat, most hoztam át a Trilogy-t és vmiért mindig kilééééép !
Na mi van még, ja Carmageddon, Worms Armageddon, Starcraft, Elite Plus és még sorolhatnám.
A régi játékok télleg jók, teljesen más a játékélmény mint a mostaniaknál, és nosztalgiázni is jólesik néha.
Abandonware 4 ever!
kaine:
--- Idézet ---Azért ez sem minden esetben igaz, én anno akkor találkoztam at Alone in the Dark első részével, amikor már úgy 5 éves lehetett. Akkor már bőven nyomullt a 3d, én meg Alone fanatikus lettem.
--- Idézet vége ---
Uccso off: az oké, hogy más jobb játékok léteztek, de nem ugyanabban a sorozatban. De ezek szerint persze sok ellenpélda is van.
--- Idézet ---Én mai napig gyűjtöm a régi játékokat, szerintem sokkal több varázsuk volt mint a mai silány termésnek.
--- Idézet vége ---
Én a régi játéktermi játékokat szeretem még most is. Galaxy rulez!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése