HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (15/226) > >>

Morg:
Üdv Csak azt szeretném megkérdezni hogy idén decemberben várható valami különlegeség mondjuk a Fantasy vagy az Akció illetve még az Erotika szekciókon belül?
Csak mert ezekben rendkívül ritkán fordulnak elő újdonságok.
És hát mivel December az Ünnepekről szol ezért gondoltam idén csak készűltök ezeken bellűl néhány szép hatalmas ajándék csomaggal az olvasók számára.
Tisztelettel és Üdvözlettel.
Morg

Ui.
Várom mihamarabbi
válaszotok.

Ui. 2.
Előre is kellemes decembert kívánok mindannyiótoknak.

starwarsfan1113:
Hű, jó régóta jártam itt. Azóta le is lett honosítva egy jedi akadémiás mini is🙂 Köszönöm a munkátok!

Recsi:

--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. Február 11., 18:44:43 ---Én bízok benne, hogy még karácsony előtt lesz az a meglepetés :D
Amúgy azt tudjátok, hogy a Prelude of the Rebellion-nak van egy 0. száma, ami csak egyszer jelent meg nyomtatásban?

--- Idézet vége ---
A Coruscant comicson megjelent magyarul is.

Recsi:

--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. Február 08., 13:05:35 ---Csak érdeklődnék, hogy ebben az évben tervezetik befejezni Exar Kun és Ulric Quel-Droma történetét a Jedi Históriákkal? Már csak ez és a Knights of the Old Republic kell ahhoz, hogy tartsak egy old republic érás maratont a Sithek aranykorától egészen a Gonosz dinasztiáig ;D

--- Idézet vége ---
Jelentem a Dark Lords fordítása végig megvan, idén ki is jön az egész a tervek szerint. A többi meg idő(m) kérdése. :)

turkia:
Elhiszem, a vesszőhibákra én is háklis vagyok. Ami még nagyon bosszant, ha valaki fantázia hiányában nem használja ki, hogy adott pillanat milyen emelkedett lenne és hétköznapi szóhasználatot alkalmaz. A másik "kedvencem" az indokolatlanul használt határozott névelők esete a tulajdonnevek előtt, amik nyilván eleve pontosan meghatározottak, ezért bizonyos eseteket leszámítva nem teszünk eléjük névelőt.

Persze vannak olyan esetek, amikor nem törekszünk feltétlenül a választékosságra és a nyelvhelyességre, de az csak szűk körben használatos. Pl. Viber. Ott cimborámmal azért négyszemközt villámtempóban röpködnek az ilyenek, hogy:

b.ssz a fantzsztikus negyesfim de sz.r volt boeee"

De van olyan, aki szerintem alapból ezen a szinten mozog.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése