HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Sepi:
Igen, így már egész jó lett. Troll valószinűleg megkapta az üzenetedet, csak utóbbi időben eléggé elfoglalt, így lehet, hogy csak napok múlva fog válaszolni.
Predash:
Mára valószínüleg befejezem a javítgatást, most előre megcsináltam egy lentebb linkelt tizenötödik oldalt, kiváncis vagyok hogy mennyit sikerült javítani a képminőségen. Várom a véleményeket.
Troll még mindig nem válaszolt. Vagy el sem küldtem neki a pmet?
javított 15.oldal
Sepi:
Nézd meg ezt a linket: http://www.newgen.hu/kepregenyek/index.php...ecke_gyujtemeny
Kezdőknek nagyon hasznos tanácsok vannak benne, de persze majd ha csinálod, rájössz, hogy nem kell mindent pontosan így csinálni, mert nem minden képregény egyforma. Viszont arra jó, hogy az alap műveleteket kitapasztalja az ember.
Predash:
Köszi.
A tekercsek nagyon igedölő munkáva járnak, kb ezerféle módszerrel csináltam, de most rájöttem egy egész jóra, ami már sokkal szebb tekercset eredményez.
Viszont arról fogalmam sincs tapasztal photoshopos létemre hogy hogy javítsam a képminőséget
Sepi:
Egész jó lett, de a képtekercseknél a foltokra nem ártana egy pici elmosás, mert nagyon élesek a körvonalak és így úgy néz ki, mintha ecsettel csináltad volna (ha meg valóban azzal csináltad, akkor meg pláne ). A fekete szint is be kéne lőni, mert nem "tiszta". És a zajt is lejebb lehetne venni, mert főleg a lány arca nagyon szemcsés. Ettől függtlenül első munkának nagyon jó. Csak így tovább.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése