HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (135/226) > >>

Morg:
Megint én vagyok Morg.

Azt még szeretném tudni hogy nem lehet e valaki mást megkérni hogy folytassa?

Csak mert szerimtem folytathatja más is.

Ennyi.

Üdvözlettel Morg

talgaby:
Igen, a színezőt meg akarják sokan licselni a tengerentúlon is, valószínűleg ezért lesz a harmadik kiadás fekete-fehér...  Ez a fantasy-s színezés sokaknak nem jött be. (Akárcsak a második rész zéró története.)

elwood:
Lehúzták az Ultimates v3 #1-et? Mégis miért? Maximum a színezőt lehetne lecseszni, amiért néhány oldalon semmit se látni... Madureirát végképp hülyeség kritizálni, ugyanolyan jól rajzol, mint régen, max a sztoriba lehet belekötni, de a Marvel világba annyira nem látok bele, hogy erről véleményt mondjak. Mindenesetre a sex tape és az inceszt eléggé ott van...

talgaby:
Maduirera mondjuk négy hónapja viszatért a képregényiparba, és azt nyilatkozta, maradni is akar egy ideig (bár amennyire lehúzták a visszatérő képregényét, nagyon nem csodálkoznék, ha menne videojátékozni vissza).

Schmatzy:
Hali Morg!

A Battle Chasers-szel az van, hogy Joe Madureira a kilencedik szám után abbahagyta, és nincs sok esély rá, hogy folytassa, mivel kilépett, és mostanában inkább videojátékokat fejleszt. Úgyhogy ez egy félbeszakadt sorozat, aminek sose lesz vége.
Megrendelni meg esetleg a Comics Invest-en tudod, vagy ha Budapesten laksz, akkor a Trillian-ban (miért nincs neki saját honlapja?).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése