HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
dr samson:
--- Idézet ---Közben kicsit kutakodtam. Ez egy viszonylag friss 2008-as 6 részes képregény. Ahogy elnézem jó kis olvasmány lesz a téma iránt érdeklődőknek. Köszönet érte Doki hogy ezt a gyöngyszemet felfedezted és prezentálod.
--- Idézet vége ---
Egy éve kezdődött az USA-ban anno, de az utolsó két rész jelentős csúszással, csak pár hónapja jelent meg. És igen, egy igazi gyöngyszem, én meg történelem szakos hallgatóként amúgy is rajongok az ilyesmikért.
Amúgy majd jövőre tervezek egy igencsak érdekes sci-fit is honosítani, amit egy nagyon kicsi kiadó adott ki és iszonyatosan szép festett grafikái vannak.
És örülök, hogy legalább valaki értékeli az előzetest...
rico74:
Ez remek hír Sámson doki. Tulajdonképpen ez az a színfoltja a képregényeknek amit én hiányolok nem csak innen, hanem úgy nagy általánosságban is. Az oldalon is ha emlékezetem nem csal csupán egy ilyen jellegű képregény van aminek elkészülte is valamikor a múltba datálódik /Háborús történetek-D day dogers, avagy akik ellógták a partraszállást című Garth Ennis műre gondolok/
Viszont ha a múltban kutakodom sem túl sok a témát feldolgozó képregényt tudok felsorolni. Hazai megjelenések talán csak a Népszava, Népszabadság és hasonlók no meg a Füles lapjain voltak/ mikor még 3 képregény ment benne egyszerre/ Főképpen irodalmi művek feldolgozásai: Viperafészek; Rézgomb; Rejtekhely az Elbán; Ordasok között; stb. ill. esetenként Pánczél Lajos majd Cs. Horváth Tibor ötletei nyomán íródót történetek aminek a keretét az adott kor jelentette.. Egyetlen olyan történet rémlik ami úgy hiszem nem irodalmii adaptáció és nem is a mester műve alapján készült -bár hozzájárult- hanem talán egy angol képregény: Kilenc vakmerő fickó meg a tizedik címmel közölték le folytatásokban. No meg a baráti országok pld Kuba képregényei /bár azokból így hirtelen nem is rémlik a II. vh-t feldolgozó képregény/
Na de nagyon eltértem talán a témától. Csak annak szerettem volna hangot adni hogy én személy szerint örülnék ha ez a témakör is megjelenne a zsák már amúgy is színes palettáján.
Közben kicsit kutakodtam. Ez egy viszonylag friss 2008-as 6 részes képregény. Ahogy elnézem jó kis olvasmány lesz a téma iránt érdeklődőknek. Köszönet érte Doki hogy ezt a gyöngyszemet felfedezted és prezentálod.
dr samson:
De rég írtam már ide. Na ajánlgassunk kicsit:
Hó végi meglepi
Ha jók lesztek, kaptok még előzeteseket...
keildavid:
Igen gorgiasz arra gondoltam. És köszi a választ talgaby!
talgaby:
Ja, hogy az... az egy jó másfél éves tervezet első felvonása. Az utolsóelőtti-előtti fázisban van, még idén el fog indulni, ez biztos. Egy tagtársam szabadidejétől függ, de ha az előkészületek befejeződnek, akkor talán már júliusban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése