HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Asys:
Jó kis előzetesek ezek!
(Régen nem nagyon csíptem a DC-t, de mostanában még én magam is meglepődök, hogy mennyi képregényt olvasok el ettől a kiadótól; hála a NewGen-nek, az Allcomics-nak, a Chronopolis-nak és természetesen a HálóZsáknak!)
A harmadik Superman oldal megdöbbentő...
Sepi:
--- Idézetet írta: rico74 ---Sőt ha jól belegondolok már a Semices idők előtt találkozhattunk a Batman képregényekkel strip formájában a Tvr 7 utolsó oldalán. Amit egy másik hős Dick Tracy váltott.
--- Idézet vége ---
Tényleg, én mennyire szerettem azokat a stripeket. Állandóan kivágtam őket, és beragasztottam egy füzetbe. Azt a tv újságot is csak amiatt vettem. Csak már sajnos fogalmam sincs, hogy hova lett az a füzet.
rico74:
Azért az tényleg igaz hogy a Marvel képregények túlsúlyban vannak/voltak a többi kiadóval szemben. Bár, azt el kell hogy ismerjem azért ez a tendencia örvendetes módon megtörni látszik. több oldal is folyamatosan honosít DC képregényt és nem csak Batmant. Sőt a magyar kiadás is elmozdulni látszik a DC= Batman vonaltól. Az sem tagadható hogy kiadások terén tényleg adta magát a Batman vonal, hiszen talán ő a legismertebb és vele készülnek folyamatosan a filmek is. /Volt ugyan egy Superman újrafeldolgozás is te nagy port nem vert fel/ Még azt is megmerem kockáztatni hogy népszerübb is mint Superman. /Már ha csak a Semices pályafutására gondoplok kettőjüknek. Superman 18 míg Batman 25 füzetet élt meg önállóan míg aztán eljött a fúzió ideje hogy kettejük történetét közös füzetben olvassuk. ami újabb 57 füzetet jelentett magyarul/
Aztán arról sem árt megemlékezni hogy Batman idén 70 éves . Sőt ha jól belegondolok már a Semices idők előtt találkozhattunk a Batman képregényekkel strip formájában a Tvr 7 utolsó oldalán. Amit egy másik hős Dick Tracy váltott.
Na de nagyon eltértem a tárgytól. Szóval én személy szerint örülök a DC vonal általános erősödésének és Superman történetek honosításának is. Továbbá az is örömömre szolgál hogy pld. te Sámson a saját gyüjteményed honosítva szándékszol megosztani a rá kíváncsi olvasókkal.
Egyszónak is száz a vége. Kíváncsian várom és sok sikert
dr samson:
Na, tegnap ígérgettem én DC előzeteseket is, szóval nézzük.
Első körben valami olyasmi, ami miatt rengeteg "vád" éri a honosítókat. Nevezetesen, hogy nagyon elhanyagoljuk Supermant és alig lehet vele honosított formában találkozni. Nos, ezen igyekszem majd segíteni egy másfél éves projecttel, aminek első feléből most itt van pár előzetes oldal:
Superman 01
Superman 02
Superman 03
Másrészt, egy nem Hzs project, de ha már "belerángattak", miért ne csináljak neki egy kis reklámot:
Batman
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---Igen, ez az, de már csak februárban indul, mert ugye 1 hónapot csúszott az MA Hulk, meg jobb is így, mert legalább nem lesz nagy szünet az 1. és a 2. rész között (értsd: a januári leállás).
--- Idézet vége ---
Nekem nem probléma mert ilyen tényleg előfordulhat és így tényleg jobb lesz hogy nem kell annyit várni a 2.-ra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése