HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (72/226) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: Morg - 2011. Január 21., 12:39:39 ---Pontosabban az eredeti véleményem szörnyű.

--- Idézet vége ---

Oké, hogy szörnyűnek tartod a véleményed. :P  :badteeth:

Szerintem túl sokat ütötték az ipse fejét, ennyi a titok.

Arethan:
Regisztráltam a fórumra is magam, hogy kifejezzem mély megdöbbenésemet.
Rend(alitás) a lelke mindennek, így hát kifejtem a gondolataimat.
Grafikailag szerintem egész jól meg van rajzolva ez a képregény sorozatocska.
Ennyit a pozitív értékelésről.
A többit inkább ráírom az erre a célra tökéletesen megfelelő és kitalált papírtekercsre, majd elvonulok eme tekerccsel egy kis helységbe egy jó 10 percre, és ha végeztem akkor távozom abból a kis helységből a tekercs nélkül, amit jól a helyére tettem, oda ahová ennek a palinak az agysejtje, az a maradék 1 darab való. Nem lőtték ezt a manyust még agyhelyen, hogy ne szenvedjen? Biztos nagyon fájdalmas lehet ilyen mondatokat megszülni és papírra vetni. Nem irigylem azokat, akik lefordították ezt a "gyöngyszemet" magyarra.

talgaby:
Ez egyre inkább megerősíti a gyanúmat, hogy a közönségünk tetemes hányadának semmi játékérzéke.

zozi56:

--- Idézet ---Csak azt szeretném megkérdezni hogy az oldal mikor kerül vissza az eredeti állapotába.
--- Idézet vége ---
Ha már elegen látták, mi a képregényírás legalja. (Hamarosan. Pár nap.)

--- Idézetet írta: Morg - 2011. Január 21., 12:39:39 ---Pontosabban az eredeti véleményem szörnyű.

--- Idézet vége ---
Szerintem is. Jól illik a HARCOS™-hoz. :)

Morg:
Csak azt szeretném megkérdezni hogy az oldal mikor kerül vissza az eredeti állapotába.
Mert szerintem ez így nem valami jó.
Pontosabban az eredeti véleményem szörnyű.
Várom a választ minél hamarabb.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése