HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Predash:
Bionikusok egyébként. :)
Ha csak a képregényt olvastad, az úgy tök fura lehet. Egyébként tömeg hatásnak van fordítva, mert az űrhajók úgynevezett tömeg-reléket (mass-relay) használnak a nagy távolságok áthidalásához, amelyek tömeg-hatás mezőt hoznak létre, ezért lett Mass Effect. Magyarul szarul hangzik, de szerintem tök jó csengése van. :)
Gorgonita:
Hát az kár, - még akkor is ha már olvastam.
Egyébként én se fordítanám le, csak szinte látom magam előtt a marketinges osztályt amint azon agyalnak, hogy mi legyen a cím. Majd valamelyik alulfizetet reklámszakember benyögi, hogy masszív hatást kell gyakorolnunk a tömegekre. Erre megtapsolják, felveszik a fizut. :)
Egyébként lehet, hogy tévedek mert a játékot nem játszottam, csak a képregényt meg a könyvet olvastam, de valaki írta, hogy azért ez a cím, mert a marsi leletek megtalálása komoly hatást gyakorol a fejlődésre. Aztán az is lehet, hogy nem erről van szó, hanem a lökéshullámról, amit a pszionikusok generálnak a sötét anyag segítségével.
Predash:
Maradjunk a Tömeg Hatásnál inkább (bár sose fordítanám le), de sajnos azt kell mondjam, hogy a project el lett halasztva egy jó darabig. :(
Gorgonita:
Lesz Masszív Hatás? :ugral: Mikor?
Predash:
Azért jó beleválasztottál, b**d meg. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése