HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Kayamiel:
--- Idézetet írta: Sepi - 2021. December 26., 16:30:36 ---Jelenleg sehol. Mi is tervezzük feltenni azokat a számokat, csak majd újra kell szkennelni őket, mert a korábbi szkennek mind nagyon gyenge minőségűek.
--- Idézet vége ---
Ezt jó hallani, akkor lesz mit olvasni újra Batman téren, várom :dc-batman:
Sepi:
Jelenleg sehol. Mi is tervezzük feltenni azokat a számokat, csak majd újra kell szkennelni őket, mert a korábbi szkennek mind nagyon gyenge minőségűek.
Idomjav:
Üdvözletem mindenkinek! Még új vagyok itt és ezért lenne egy kérdésem. Gyerekkorom nagy kedvencét keresem a Batman semic sorozatot de sajnos csak 1 részt találtam itt a Hálózsákon. Tud ebben nekem valaki segíteni hol találhatnám meg őket? Előre is köszönöm a válaszokat!
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Morg - 2021. December 24., 11:15:59 ---Csak mert indén az ünnep napokat leszámítva szinte csak Star Wars valamint a Grimm és Csoda ország rémséges változatai voltak az újdonságok között.
Ami lássuk be így kicsit egyhangú az újdonságok kínálata.
--- Idézet vége ---
Nem egyszer olvastam már többek közt tőled ezt a kommentet, "Ami lássuk be így kicsit egyhangú".
Ráadásul nem egyszer el lett mondva, hogy:
A) ha lesz rá ember és legfőbb kép idő, akkor bármi jönni fog
B) a Tarotból pedig nem lesz több rész
C) attól, kérsz valamit, nem fog jönni, hacsak nem lesz rá ember, aki csinálja
Komolyan mondom, az ilyen kommentektől lesz elegem az egész fordításból.
De szerintem megbeszélem a többiekkel, hogy ne csak januárban, hanem egész évben ne kerüljön ki semmi, hogy legalább azt a keveset is megtanuljátok értékelni, amit a szabadidőnkből erre a hobbira áldozva kikerül.
Morg:
Üdv csak afelől szeretnék érdeklődni hogy előfordulhat hogy 2022 ben jelentősen több ifjúsági és fantasy képregény kerülhet fel a hálózsák arzenáljába?
Csak mert indén az ünnep napokat leszámítva szinte csak Star Wars valamint a Grimm és Csoda ország rémséges változatai voltak az újdonságok között.
Ami lássuk be így kicsit egyhangú az újdonságok kínálata.
Plusz ezen elgondolkodva igaz hogy az erotika szekcióban a TAROT ot annak ellenére hogy még sok részét lehetne lefordítani de mégis azt írtátok hogy végleg félbe marad ezen projekt ezért remélem hogy megfontolhatnátok hogy jövő évtől esetleg mégis vissza vehetitek az aktív projektek közé a TAROT ot.
Tisztelettel és üdvözlettel.
Cs. Tamás
Ui.
Kellemes és boldog karácsonyt kívánok a hálózsák teljes csapatának és a családjaitoknak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése