HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (38/226) > >>

FZoli:
No, ennek én csak örülök, azt még úgy sem olvastam és elnézve a jelenlegi képregényolvasási tempóm, esélyes, hogy nem is fogom mostanság.

talgaby:
Heh, majd akkor köszönd meg, ha kikerül egy év múlva. :) Közben amúgy látom, mégis létezik szken a folytatásából (meg annyira nem gyenge, bár tényleg nem egy nagy eresztés), szóval lesz jó pár hónapom, hogy leküzdjem az ellenérzéseimet vele szemben és nekiessek.

FZoli:
Aztaku..tya meg a macska farka, nem kevés időd elment akkor rá. Részemről már most egy hatalmas köszönet érte!  :worship:

talgaby:
Önmagában, és három fő ok miatt. Elsőként azért, mert valószínűleg szülinapos (oldal-szülinapos) dolog lesz, és oda elég egy GN. Másodsorban mert a folytatásról nem is hallottam jót, meg nem is létezik nagyon belőle szken. Harmadrészben mert ebből is a negyedik beírást csinálom, miután az elsőnek a szövege lett gyenge, a másodiknál nem tetszett a feljavításom, a harmadik végeztével meg kijött a digitális, amiből lett a negyedik változat. Már lassan kétszáz órám van benne meg még egy segítőmnek legalább két tucat (ezek a rohadt újságos oldalak darabja egy óra retusálni, pedig egyszínű hátterük van), szóval igazából egy kicsit torkig vagyok ezzel a sztorival, de ha már ennyi meló van benne, akkor megcsinálom végre normálisan.

FZoli:
Hurrá! :) Nemrég olvastam angolul, jó kis sztori. Úgy tudom van egy folytatása is, azzal együtt vagy csak önmagában érkezik?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése