HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (27/226) > >>

Micho:
Bizony, az oldal sikere mindig is a csapatmunkában rejlett, hiszen hol egyik, hol másik tagok vitték tovább a lángot. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de jövőre pl. Fantomból lesz picit több, mint idén.
De csak olvasd el az aláírásom, már az reményt adhat, hogy talgaby is valamikor visszatérjen az élmezőnybe ;)

Sepi:
Attól még nem fog leállni, hiszen azért még mindig van jó pár elkötelezett tagunk, akik továbbra is dolgoznak. Inkább most már lassítottunk az iramon. Most már egy ideje nem törekszünk arra, hogy legalább napi egy képregénnyel előálljunk. Ettől még ez nem jelenti azt, hogy megszűnik az oldal.  ;)

Morg:
Kb meddig fog még létezni egyáltalán az oldal?

talgaby:
Nem, illetve azóta félhivatalosan én is letettem a lantot, szóval a csapat inkább csak szűkül mint bővül.

Morg:
Amúgy ami a csapat létszámát illeti esetleg nem lehetne úgy kipótolni és bővíteni hogy esetleg egy másik kisebb képregény oldal embereit beszervezni ebbe a csapatba?
Csak a Hálózsák fő oldalán a linkek alatt sok ilyen oldalra el lehet jutni és soknak közülük harmad akkora képregény arzenálja sincsen mint ennek az oldalnak.
Mondjuk azt is meglehetne tenni hogy ha beolvadna egy kisebb oldal csapata akkor esetleg azon képregény oldal már meglévő képregényeit be lehetne tenni erre az oldalra.
Ja és csak úgy megjegyezném hogy szerintem azért a hálózsák oldal a legjobb az összes közül mert itt nem csak néhány sorozat vagy egy két műfajra korlátozódik csak a kínálat és pont ebben rejlik az oldal igazi népszerűsége és ereje.
Szerintem érdemes lenne megpróbálni össze hívni ezen kisebb képregény oldalak közül néhányat legalább részben a hatalmas és kivételes Hálózsák képregény oldal zászlaja alá.
Mert ami engem illet szentül hiszem hogy ha az oldalak közül csak kettő vagy 3 kisebb össze fogna a Hálózsákkal és egyesítenék erejüket és nézeteiket.
Azzal olyan dolgokat is elérhetnének a csapatok egyesülten ami még talán elképzelni sem tudnának ebben a szent pillanatban.

Nagy tisztelettel Morg egy rajongó és elhivatott olvasó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése