HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
talgaby:
Magyarul sehol, ugye, mert ezek csak honosítások. Angolul is maximum már antikváriumokban. A Dynamite Entertainment adott ki egy minit pár éve, ami még talán fellelhető a nagyobb könyvesboltokban, de azon túl tényleg maximum ha a netet túrod. Még a szkenjeiket is macerás fellelni letölthető állapotban.
sherlock holmes:
Sziasztok!
Hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy ebben a topikban teszem fel a kérdésemet.
Képregények, sosem voltam fan azt hiszem életemben nem olvastam végig egyet sem, azonban 24 éves fejjel ráakadtam egy Sherlock Holmes képregényre (nagy nagy fanatikus vagyok :D ) és gondoltam ráböngészek milyenek lehetnek még. Ekkor találtam rá az oldalra - amit itt megjegyeznék, hogy fantasztikus, grat - és a képregényekre, a kérdésem pedig az lenne, hogy az oldalon található S.H. képregényeket hol tudnám megvenni ? Be szeretnék gyűjteni az összes létező fajtából egyet-egyet.
Google barátom nem tudott segíteni, remélem itt sikerül valakinek mert rendkívül nehéz megállni, hogy ne olvassam az oldalon lévőket. :-\
Előre is köszönöm, Üdv. :worship:
Micho:
--- Idézetet írta: Morg - 2016. Január 10., 17:10:27 ---Nem hiszem ebben a csapatban a Fákja egy lány
--- Idézet vége ---
Először is Fáklya, mert látom, hogy következetesen elrontod ;)
És szerintem a Marvel Mangaverse szériára gondolsz. Abból az univerzumból egyetlen rész volt nálunk réges-rég fent, de mivel a honosító nem folytatta, ezért levettük az oldalról.
Morg:
Nem hiszem ebben a csapatban a Fákja egy lány míg a lény egy kölyök fiú aki bármikor képes vissza venni az emberi alakját.
És ha jól tudom ennek a képregény változatnak legfeljebb 1 vagy 3 füzete van fent ha jól tudom.
gabo:
Nem Novára (Frankie Raye) gondolsz?? A Galactus per alatt volt ő látható!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése