HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
szam:
Nah...ide katt!
killjoy:
És akkor áradjunk tovább. Hétvégén megcsináltam a Bradbury sorozat 6. részét is, mely most a Marsbéli krónikák rajongóinak szól, és elkezdtem a 7-et, ami szintén egy marsbéli történet lesz.
a
De ami igazán izgalmas volt, az egy teljesen új misztikus-horror képregény az Image-től, a Rex Mundi. Az első részt meg is csináltam szombaton, két Interjú a vámpírral oldal között És ehhez lesz még egy 38 részes mini-sorozat is, melyet a kiadó eredetileg naponta jelentetett meg, mivel az egyes "fejezetek" (így nevezték el őket ) két képsorból (5-6 képből) állnak. Hosszas rágódás után én mégis úgy döntöttem, hogy nálunk egyben fog megjelenni a 38 rész. De hogy mi is ez a sorozat? Egy nagyon érdekes történet, ami az 1930-as években játszódik egy alternatív Európában. És, hogy mitől alternatív? Attól, hogy ebben az Európában még léteznek a középkori lovagrendek, a különféle titkos társaságok és a legfőbb hatalom az egyház és az INKVIZÍCIÓ! További részletek hamarosan a frissítések közt
<UPDATE>
És idő közben találtam néhány nagyon kellemes háttérképet is ehhez a történethez.
Háttérkép #1
Háttérkép #2
Háttérkép #3
És ha valakit bővebben is szeretne infokat kapni erről az igazán érdekes képregényről, az látogasson el a Rex Mundi hivatalos weboldalára. A fenti három kép mellett még több más háttérkép és sok-sok info található itt.
Spidáj:
Háát ez szép kis áradat
killjoy:
No, akkor én is harangozok befelé
Elkészült a Bradbury sorozat 4. (A sárkány - Egy érdekes fantasy történet) és 5. (Fiúk! Termesszetek óriásgombát saját pincétekben! - Az eddigi legdurvább beírásom. Nem a nehézsége, hanem a történet fajsúlya miatt. Ha azt mondom, hogy nyomasztó, akkor még óvatos voltam.) része. Megjelenés hamarosan...
Valamint Porthos is elkészült egy új szuperhős képregény első részének fordításával. (Hiába, no, látszik, hogy ez a történet tényleg tetszik neki ) Tegnap este annak a felét is beírtam már, úgyhogy hamarosan megismerkedhettek a Legyőzhetetlennel is.
És ha valaki nem járna a kritikai részlegben, annak itt is megemlítem, hogy két igazi nagyágyú is készülőben van. Neil Gaiman közel 60 oldalas története, a "Csak megint egy világvége" és Anne Rice Vámpírkrónikák sorozatának első része, a kb. 400 (igen NÉGYSZÁZ!) oldalas Imterjú a vámpírral.
Na, amíg megkapjátok őket, addig is jó olvasgatást, és előre az értékelő fórumba!
Troll:
És mondá a Prédikátor, hogy eljőnek a Lovagok...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése