HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

(1/222) > >>

scorpi:
Üdv! Érdeklődnék, hogy a Transformers '84 minisorozat utolsó 2 részét felteszitek-e, vagy elakadt a projekt? Az előző hozzászólásokkal kapcsolatban annyit megjegyeznék, hogy megértem amiért nagyban lecsökkentek a honosítások száma, illetve hogy a normál kiadóknak sem akartok bekavarni. Ez becsülendő és érthető is. Ugyanakkor jónéhány olyan sorozat is fut(ott) az oldalon, amelyeket a hazai kiadók nem, vagy csak alig karoltak fel. Pl. Avengers, Avengers West coast, Transformers IDW, '84, és még jó pár. Ha tényleg a kiadókkal való konfliktuskerülés a fő ok, nem lehetne velük egyeztetni? Biztos hogy rengeteg olyan képregény van amiket nem adnának ki. Az X-men klasszikus sorozata is félbemaradt, és bármibe lefogadom hogy senki se fogja kiadni, azt a kb 20 számot ami még maradt ahhoz hogy beérje a régi semices szériát (151-171) az hiány marad.
Elnézést ha sok vagy idegesítő a hozzászólásom, az oldalatok mindig is a kedvencem volt és lesz!

Morg:
Üdv nem rossz szándékból de régebben és ez alatt még a tavai évet is lehet érteni jelentősen sűrűbben jelentek meg fordítások a hálózsákon.
lassan itt a március vége és még csak 3 képregény került fel és ráadásul mind Star Wars képregény vagyis eléggé egyhangú.
Nem rossz szándékból mondtam az egyhangút de sztar wars képregényeken kívül az ünnepnapokon kívül jelenhetnének meg néha akció fantasy ifjúsági képregények is.
Tisztelettel
Morg
Cs. Tamás

Morg:
Értem és köszönöm a válaszod Sepi.

Ami pedig téged illet kedves HeirToGrievous Mind erre a levelemre meg az előzőre is kicsit nyersen és udvariatlanul reagáltál.
Már ne vedd rossz néven de
Jómagam igaz hogy ritkán de már évek óta írok a fórumon és mindig igyekeztem tudásom legmélyéből ha lehet minél finomabban és udvariasabban megfogalmazni a leveleimet.

Tisztelettel.
Mord
Aliasz
Tamás

Sepi:
Nagy ritkán szoktak jelentkezni emberek, csak egyszerűen a munkájuk színvonala elég alacsony. Persze ettől még lehetne némelyik emberben lehetőség, hiszen mi sem profiként kezdtük, csak ahogy honosítani sincs időnk, úgy az ilyen emberek fejlesztésére sincs. De nem is tervezzük bővíteni ezt az egészet, hiszen már annyi minden jelenik meg rendes formában, hogy a Zsák a legkevésbé sem akar konkurencia lenni egyik kiadónak sem. Ezért is kell nagyon megbecsülni a Star Wars-os és a Fantasy részleget hátukon vivő srácok munkáját, mert akkor se lehetne senkinek egy rossz szava sem, ha hirtelen abbahagynák, hiszen így is ezerszer többet tettek, mint ami elvárható lenne tőlük.
Ne felejtsük el, hogy a honosítás annak idején abból a kényszerből született, hogy nem jelent meg szinte semmi képregény idehaza. De mára már nem ez a helyzet, ezért is vált okafogyottá a honosítás és ezért is húzta le a rolót szinte az összes honosítóoldal. Ezért is kell örülni annak, hogy egyáltalán a mi oldalunk is még megy és kerülnek rá ki honosítások. De az biztos, hogy amíg ennyi minden fog megjelenni nyomtatásban, addig nem fogunk bővíteni a kínálaton, és erősen kérdéses, hogy bármi is fog folytatódni a korábban megkezdett sorozatokból. Jelenleg egyedül az SW-részleg ami fog menni (hacsak nem veszitek a kedvét a honosítóknak) a Szukits által kihagyott sztorikkal, meg Aldarion honosításai. A többit homály fedi.

HeirToGrievous:
Jaaaa, hogy azért nincs fordító, beíró, retusáló stb. mert nem "toboroztunk"?
Ó, hogy ilyen egyszerű legyen a megoldás! Hogy nem gondolt rá senki, nem is értem.

Ne borzoljuk egymás idegeit, rendben?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése