Udv mindenkinek,
nem vagyok benne biztos, hogy a kerdesemmel jo helyen jarok, de jobb hijan ezt a topicot valsztottam - ha nagyon off, akkor elnezest kerek, es egyben utbaigazitast is!
A helyzet az, hogy en egy kepregenyt keresek, pontosabban a cime es a szerzoje erdekelne. Meg regebben - joval regebben - futottam ra, a tortenet egy nyomozorol szol, aki kvazi meghal, legalabbis elet es halal kozott lebeg. Egy utazasra indul Amerikan keresztul, egy olyan vilagban, ahol a lecsuszottak elnek - a normalis, hetkoznapi emberek szamara ok lathatatlanok, gyakorlatilag kicsusztak a valosagbol. A nyomozonak - ha jol emlekszem - egy eve van ra, hogy megtalaljon valamit/valakit, ami/aki segithet rajta, am ha nem jar sikerrel, atvaltozik valamifele demonna vagy szellemme. Van egy kiseroje az utazason, egy lany, aki vezetokent segiti ebben az "alvilagban", es akit egyfajta felsobb hatalom jelolt ki erre a feladatra. Az utazast pontosan olyan demonok/szellemek akadalyozzak, amilyenne lassan o maga is kezd valni.
Emlekeim szerint ez egy viszonylag rovid, talan 8-10 kotetes kepregenysorozat volt - de mar elfelejtettem a cimet es a szerzojet is, es nincs olyan szilard tampontom, ami alapjan a neten rakereshetnek. Remelem, a halovany tartalom alapjan valaki raismer, es segit nekem ujra felfedezni ezt a tortenetet!
Elore is megkoszonve,
Smilodon