HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (159/163) > >>

killjoy:

--- Idézet ---Lenne két kérdésem. Az első, hogy milyen e-levél címre küldje, a Zenit és Nadír képregény első két fejezetét. Próbáltam írni Troll címére, ami a címlapon van, de nem válaszolt.

2. kérdés: Tudtok valamilyen jó szövegbuborék elhelyező programot? Amivel most dolgozom, nem túl kezes. De az is elég, ha wmf szövegbuborékokat tudotk ajánlani valahonnan letöltésre.
--- Idézet vége ---
1. Már küldtem neked mailt, remélem megkapod. Egyébként lehet, hogy az én tudásom zsenge, de mi ez a Zenit és Nadír? (Zenitről nekem csak a horizont, nadírról pedig a Codex szerepjáték jut eszembe  )

2. Szövegbuborék elhelyező program??? Erről írj egy kicsit bővebben, mert szerintem közülünk mindenki egyszerűen kiretusálja az angol szöveget a buborékokból és nem új buborékot tesz a képekre.

Hachier:
Lenne két kérdésem. Az első, hogy milyen e-levél címre küldje, a Zenit és Nadír képregény első két fejezetét. Próbáltam írni Troll címére, ami a címlapon van, de nem válaszolt.

2. kérdés: Tudtok valamilyen jó szövegbuborék elhelyező programot? Amivel most dolgozom, nem túl kezes. De az is elég, ha wmf szövegbuborékokat tudotk ajánlani valahonnan letöltésre.

Daredevil:
Szívesen látok mindenféle tanácsot ezen témával kapcsolatban.

Galen:
szam! Ha még nem oldódott meg akkor én mondom a megoldást. De ha megoldódott akkor is el kell olvasod.  Nem tudom milyen nyelvű PS-t használsz. Én az angol nyelvűt, abban ha a feliratrétegre kattintasz jobb klikkel, utánna Blending Options... és abban a Stroke... Eddig gondolom ismerted. Na abban van egy olyan rész hogy "Fill Type..." ami alapban "Color". ezt állítsd át "Pattern"-re. És ezekután kiválaszthatod a "Pattern Maker"-ben (Filter menü alatt) kreált mintádat. Az is könnyű. Csinálsz egy olyan képet amin megvannak a csíkozások. Elindítod a Pattern Makert és ott genereate... majd elmenteni és ezekután ezt a mintát már bárhol kiválaszthatod.
Ezen a Szent helyen pedig megtalálod hogy milyen ez ha kész. Szólj ha nem boldogulsz. Vagy ha adsz egy olyan fontot mint ami a Te boridhoz kell rikolts és megcsináljuk.

szam:
Na...egy kérdésem lenne ps-t használókhoz. Hogyan érem el, hogy az ezen a szent helyen található borító feliratának olyan kerete legyen, mint amilyen van?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése