HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (158/163) > >>

Daredevil:
Beírással kapcsolatos tanácsokat várok a Paint Shop Pro 8-hoz. ( Leginább, hogy hogy az ördögbe lehet azt megvalósítani.

Schmatzy:
Esetleg a beállítások közt át lehet állítani?

Mentségemre legyen mondva, hogy nekem az Adobehoz csak a Premiere-en és most már az Acrobaton keresztül van közöm.

kaine:
Oh.    Akkor én meg:  

killjoy:

--- Idézet ---Valami profi photoshopost kérdeznék valamiről, ami engem kjurvára idegesít.
Eredetileg olyan a ps-om (6.0), hogy az egér görgőjével az oldalt tudom föl-le mozgatni. Aztán most az újratelepítés után az első alkalommal még mindig olyan volt, de valami számomra megfoghatatlan okból, mikor másodszor akartam használni, akkor már a görgő a képméretet állította.    Ezt nagyon utálom, de nem tudom hogy lehet visszaállítani, nem tudja valaki...?
--- Idézet vége ---
Bár a profitól messze vagyok, de ez egy olyan dolog, ami engem is sokáig idegesített. A 7-es és 8-as verzióban ez úgy működik nálam, hogy egy ideig nagyít, és egyszercsak, nem tudom mitől átáll görgetésre. De én sem tudom, hogy mi az oka. (Én sztoikusan beletörődtem  )

kaine:
Valami profi photoshopost kérdeznék valamiről, ami engem kjurvára idegesít.
Eredetileg olyan a ps-om (6.0), hogy az egér görgőjével az oldalt tudom föl-le mozgatni. Aztán most az újratelepítés után az első alkalommal még mindig olyan volt, de valami számomra megfoghatatlan okból, mikor másodszor akartam használni, akkor már a görgő a képméretet állította.    Ezt nagyon utálom, de nem tudom hogy lehet visszaállítani, nem tudja valaki...?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése