HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (151/163) > >>

horjb:
Sosem lehet tudni. A panini is a semmiből került elő.

hegyitomi:

--- Idézet ---Ez persze egy marha szép álom, de nem nagyon valószínű, hogy eljön.
--- Idézet vége ---
Ebben én sem hiszek. Az Amerikai de még az Európai képregénypiacok (francia, brit stb.) többszöröse Magyarországnak. Így könnyebb az ilyen cikkeket eladni még a rétegdolgoknál is lehet számítani profitra.

talgaby:
Mi - vagy legalábbis én - meg reménykedünk abban, hogy eljutunk oda, hogy lesz annyi képregény a magyar piacon, hogy teljesen feleslegessé váljon a munkánk, mert a papíralapú választék már akkora lesz, hogy lefed minden ízlést. Ez persze egy marha szép álom, de nem nagyon valószínű, hogy eljön.

hegyitomi:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Honnan az eredeti? Mennyi időbe tellik? Legális-e? (erre sejtem a választ.. )
--- Idézet vége ---

1. leggyakrabban fájlmegosztó programokról (DC++, Torrent), de néha mi is szkennelünk.

2. ez képregénytől és honosítótól függ, de átlagosan mondjuk 4-5 munkaóra egy 24 oldalas képregény beírása, és ennyi kb. a fordítás is. aztán még hozzájön a magyar borító, ami csakugyan felemészt legalább ennyi időt.

3. ezt nem tudjuk biztosan  
--- Idézet vége ---
Mindenesetre érdekes underground módja a magyar nyelvű képregények számának szaporításában. Remélem sokáig életképesek maradnak az ilyesfajta vállalkozások.  

Micho:

--- Idézet ---Honnan az eredeti? Mennyi időbe tellik? Legális-e? (erre sejtem a választ.. )
--- Idézet vége ---

1. leggyakrabban fájlmegosztó programokról (DC++, Torrent), de néha mi is szkennelünk.

2. ez képregénytől és honosítótól függ, de átlagosan mondjuk 4-5 munkaóra egy 24 oldalas képregény beírása, és ennyi kb. a fordítás is. aztán még hozzájön a magyar borító, ami csakugyan felemészt legalább ennyi időt.

3. ezt nem tudjuk biztosan  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése