HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (147/163) > >>

horjb:
Kösz recsi. Amúgy nem tervezem (nem szeretném) a hulkot folytatni.

Recsi:

--- Idézet ---"...furán mutatna most ez a Hulk képregény a többi mellett..."?
--- Idézet vége ---
Sztem nincs igazad Kill. Mondom szerintem, és ez csak az én véleményem nem a Hzsteam-é. Amikor én elkezdtem, beírtam egy 90 oldalas képregényt. Elküldtem a Hzs-nak, aztán ők adtak egy feljavított szkennt, amit újra beírtam. Aztán a betűnagysággal voltak gondok, szóval újra beírtam, mert ugye nem mentettem el a psd-ket  
Na most ez már majdnem 300 oldal, tök kezdőként, szal, ha valaki valahova beszáll, sztem vállalja az ottani követelményeket, amelyek itt ráadásul teljesíthetők. Én sem megyek be az egyetemre, hogy történelmet akarok oktatni, mert olvastam pár háborús regényt.
A borítók meg olyan dolog, amikkel kedvem talán lenne foglalkozni, de időm nincs rá, és akkor sem venné fel a versenyt Galen (most azért csak őt írom, mert vele dolgozom együtt) munkáival.
És hidd el, ugyanannyira várom, hogy elkészüljön a pixelezésével meg a boríróval, mint annak idején olvasóként egy-egy sorozat új részét.
Tök jó, amikor az általam fordított/beírt cucc kap egy szép köntöst, és így mint egységes  egész más értéket képvisel.
De mondom ez csak a saját véleményem, nem akarok senkit az én oldalamra állítani, csak annyi, hogy szerintem az a jó, ha az irányelveket mindenki betartja.

Hajrá horjb!
És ami még + itt, hogy bárkihez fordulhatsz segítségért, nekem mindig sikerült választ kapnom, ha valamivel elakadtam.

horjb:

--- Idézet ---horjb próbálkozása dícséretes, és ha ő esetleg nem akar úgymond "tovább lépni" vagy "felzárkózni" az itteni megszokott honosítási minőséghez,
--- Idézet vége ---

Ó dehogynem, horjb nagyon is akar felzárkózni.

Micho:

--- Idézet ---Isten hozott a Zsákon minden kezdőt! Én kérek elnézést Fanatictól és a más honlapoktól.
--- Idézet vége ---
látom, sikerült  megragadnod a lényeget  
erre csak annyit tudok mondani, hogy Te hoztad fel példaként Fanaticot, én különösebben nem ismerem a munkáját, csak reagáltam a felvetésedre... tehát a bocsánatkérésed jogos

hidd el, hogy minden HZs Tag elégedett az itteni honosítási-rendszerrel,  ha nem lenne, akkor nem csinálnák ilyen szuper minőségben... és ha nekik/nekem így tartja kedvem, hogy kihozom a képregényekből maximumot, akkor az ne szúrja már a szemedet  
ami a kezdőket illeti, senki se kötelezi őket, hogy a HZs-ra jöjjenek... de ha mégis ide jönnek, és közénk szeretnének tartozni, akkor meg kell felelni egy bizonyos elvárásnak, ennyi. ha ez nem jön össze, szerencsére van sok  egyéb honlap, ahova felkerülhet a képregény.  

horjb:
Kösz a tanácsokat. Kösz a dícséreteket. Megprobálom betartani őket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése