HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
killjoy:
--- Idézetet írta: Gabe ---Elválasztások: rühellem őket, pláne amikor a szöveg tele van velük.
--- Idézet vége ---
Hát ezen lehetne napestig vitatkozni. Kinek a pap, kinek a paplan alatt a papné. Én speciel attól kapok hidegrázást, amikor ahelyett, hogy elválasztanának egy szöveget, inkább áttörik a következő sorba.
őbizonytalanságbantart
Szerintem egy ilyen buborék elrendezés csúnya.
ő bizony-talanságbantart
Mennyivel normálisabban néz ki De mint már mondtam, kinek a pap, kinek a paplan alatt a papné. Vagyis minden beíró úgy csinálja, ahogy az neki tetszik, úgyis lesz olyan olvasó, akinek a másik módszer tetszett volna jobban
Gabe:
Azt mások megnyílvánulásaira tartogatom
exactlee:
--- Idézet ---Most sírjak vagy nevessek?
--- Idézet vége ---
Sikíts hangosan!
Gabe:
--- Idézet ---először gépeld le a szöveget külön, majd szabadíts rá egy helyesírás-ellenőrzőt, azzal a hibák 80%-a kiszűrhető. Majd eztán emeld át a szöveget beíráskor.
--- Idézet vége ---
Most sírjak vagy nevessek? Téged a mai napig nem sikerült rávenni a használatára, mert azt mondod hogy szart sem ér , erre meg ajálgatod másnak a használatát...
Ettől függetlenül igazad van, de ha lehetséges én az Open Office-t ajánlanám erre a célra.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elválasztások: rühellem őket, pláne amikor a szöveg tele van velük. Igaz, mint finoman értésemre lett adva, a tördelésem az szart sem ér... mindez a 20. képregényem körül. Úgyhogy nézz csak bele pár általam beírt képregénybe, akkor láthatod azt, hogy hogy ne csináld.
(LoL: hozzá tartozik, hogy mások (majd mindenki aki honosít) meg a képfeljavításaimat szidják. Csak tudnám hogy akkor minek csinálom? )
killjoy:
--- Idézetet írta: talgaby ---Igen, beírásnál kicsit mániám a tördelés, sajna ilyen vagyok.
--- Idézet vége ---
Maximálisan egyetértek. Vannak, akik vitustáncot járnak az elválasztásoktól, de szerintem igen is helyük van egy buborékban is.
Egyébként ha valaki űberprecíz akar lenni, akkor használhatja a PS szeletelő eszközét, amivel pontosan középre lehet a szöveget igazítani egy buborékban. Bár ehhez azért már tényleg nagyfokú megszállottság kell. (Értsd: én is csak ismerem ezt a technikát, de nem használom.) Viszont pl. nagy volumenű szövegeknél, amik nem bubiba mennek, vagy precíz felosztáshoz nagyon jól használható ez a tool.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése