HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
talgaby:
Mondjuk először én is azt hittem, hogy valóban nincs... én hülye "Star Wars"-ként akartam rákeresni... és mivel gondolom ez nem egyedi eset, ide írom RowDragonnak, mik vannak lefoglalva:
* SW:Dark Force Rising
* SW:Dark Lords Of The Sith
* SW:Empire (összes)
* SW:Epizod 1-6 /Movie adaptation (Marvel és DH)
* SW:Jabba the Hutt: The Jabba Tape
* SW:Jango Fett
* SW:Jedi Academy:Leviatan
* SW:Jedi vs. Sith
* SW:Knights of the Old Republic
* SW:Mara Jade: By the Emperor's Hand
* SW:Obsession
* SW: Open Seasons
* SW: Overkill
* SW:Panel to Panel
* SW:Redemption
* SW:Sith War
* SW:Tales 1-xx
* SW:The Fall of the Sith Empire
* SW:The Freedon Nadd Uprising
* SW:The Golden Age of The Sith
* SW:Visionaries
* SW:Zam Wessell
* SW Bounty Hunters: Scoundrels Wages
* SW Bounty Hunters: Boba Fett & Twin Engines of Destruction
* SW: Chewbacca 1-4 Mini
Galen:
--- Idézetet írta: RowDragon ---EzeXerint nemcsak nekem bántja a szememet a darth scan.
--- Idézet vége ---
Ha bántja akkor tessék letakarítani.
--- Idézetet írta: RowDragon ---Arra van valami javaslat, hogy hol lehet régebbi SW képregényeket (magyart) megvenni? A 20 és 30 között hiányzik vagy 5-7 db, mert valaki elfelejtette visszaadni.
--- Idézet vége ---
Vatera és az antikváriumokat javasolnám.
--- Idézetet írta: RowDragon ---Ha a KotOR-ban valaki már érdekelt, akkor is ott van egy rakás Old Republic Era történet, amikbe szivesen belefeküdnék, pl.: Sith War, Freedon Nadd, Golden Ages of Sith, stb.
--- Idézet vége ---
Az old republic-ot mi csináljuk, szóval tessék átnézni mégegyszer azt a foglalási listát és átértékelni hogy kivel is ütközöl Egyébként lehet a SEMIC abba is beleüti az orrát szóval azért van várakozó állásban nálunk pl. a Golden Age of the Sith.
--- Idézetet írta: RowDragon ---Ja, meg persze nem láttam sehol More Than Mortal képregényt. Az is tetszik, bár abból csak kb. 10 db van meg. Azt is ferdítenék majd egyszer.
--- Idézet vége ---
Nem akarsz inkább azt fordítani...az SW-vel boldogulunk mi.
--- Idézetet írta: RowDragon ---Most nézem: a foglalt képregények közt nincs is Star Wars. Először azt hittem, hogy a felsorolás arra vonatkozik, oszt meg rájöttem, hogy azok a már lefordított anyagok. Ellenben láttam ott WH40k-t többek nagy örömére.
--- Idézet vége ---
Nézd át mégegyszer azt a listát. Tervezett képregények címen van néhány SW.
Nitro:
Eszembe jutott még valami: ha NAGYON szemcsés, vagy ilyen "csíkos" a szken, ahogy Galen mondja, akkor a Paint Shop Pro-ban én az Edge Preserving Smooth, azaz él megőrző simítást szoktam használni, majd utána UnSharp Maskot (talán szelektív életlenítés), ami a neve ellenére élesít a képen. Azt tudom, hogy Photoshopban EPS nincsen, hanem csak ilyen mindenféle Smart Blur-ök, amik nem igazán hozzák ezt az eredményt, és ezt már sokan fájlalták, azt viszont nem tudom, hogy ilyen plugint lehet-e hozzá valahonnan szerezni, mert nem használok PS-t.
Majd ha még eszembe jut valami, akkor írok.
RowDragon:
Abból a mindössze 600-ból? Aligha...
EzeXerint nemcsak nekem bántja a szememet a darth scan.
A tervezett képregények között nem nagyon találtam olyat, ami miatt összeütközésbe kerülnék bárkivel, a Semicet pedig akkor megvárom. Vagy megcsinálom házi feladatnak, és majd egy jót derülök azon, hogy én hogyan oldottam meg és ők. Persze ebben az esetben megmarad nekem a saját.
Arra van valami javaslat, hogy hol lehet régebbi SW képregényeket (magyart) megvenni? A 20 és 30 között hiányzik vagy 5-7 db, mert valaki elfelejtette visszaadni.
Ha a KotOR-ban valaki már érdekelt, akkor is ott van egy rakás Old Republic Era történet, amikbe szivesen belefeküdnék, pl.: Sith War, Freedon Nadd, Golden Ages of Sith, stb. Ja, meg persze nem láttam sehol More Than Mortal képregényt. Az is tetszik, bár abból csak kb. 10 db van meg. Azt is ferdítenék majd egyszer.
Most nézem: a foglalt képregények közt nincs is Star Wars. Először azt hittem, hogy a felsorolás arra vonatkozik, oszt meg rájöttem, hogy azok a már lefordított anyagok. Ellenben láttam ott WH40k-t többek nagy örömére.
talgaby:
Ezt mintha már mondtuk volna neki... inkább azt mond meg, hogy mi a véleményed a szöveges részéről annak a pár oldalnak. Gondolom, ha megfelel, talál bőven SW-képregényt, amit lehet honosítani.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése