HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
talgaby:
Te is?
Recsi:
--- Idézetet írta: talgaby ---Buta az a progi, de elgépelések ellen még talán megteszi.
--- Idézet vége ---
Erről beszélek. Nekem mindig talál elgépelt szót. 2m vagyok és lapát a kezem, szal néha több billentyűt ütök le egyszerre.
talgaby:
Na igen, csak aztán lassan a saját szótárad nagyobb lesz, mint a magyar benne. Buta az a progi, de elgépelések ellen még talán megteszi.
Sepi:
--- Idézetet írta: Nitro ---A wordről annyit, hogy van, amikor az tudja rosszul, így aztán nem tudok megbízni benne. Meg van, amikor olyanokat is hibának talál, amik nem azok, és nagyon lassít a munkában. Persze alapnak nem rossz.
--- Idézet vége ---
De a Wordnek van olyan lehetősége is, hogy be lehet állítani, hogy milyen szavakat ismerjen fel hibátlannak. Ez főleg idegen szavak sűrű használatánál előnyös. Jelen esetben be tudod azt is írni, hogy a Jedi szót ne lássa hibásnak.
RowDragon:
Semmi gáz, mert én is kritikus vagyok magammal.
Mielőtt elküldöm, majd összehesonlítom a tiétekkel.
Word: Szuperjó a halyesírás ellenőrzője. Csak tudni kell mellé helyesen írni, hogy meg tudd állapítani, mikor hibás az ellenőrzés.
Nevekre, főleg kitalált nevekre, biztos lehetsz, hogy bejelez, de én már láttam olyat, hogy az "sz" bezűvel kezdődő helyett a szótárában elírva "z"-vel kezdődött szó. Persze az ilyen hibáktól agyérgörcsöt kell kapni. De amikor félig fáradtan gépelsz be egy fél oldalt, és minden második mondatban van egy elgépelés, akkor hasznos tud lenni.
Mi a worddel jó ismerősei vagyunk egymásnak évek óta. Mivel verseket, novellákat írok, nagyon hasznosnak bizonyul néha.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése