HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Gabe:
azért a fanatikus az túlzás, még csak a partvonalról nézegetem Spawnt. Ha egyszer lesz annyi időm, akkor bele fogok ugrani, de addig csak az anyagot gyűjtögetem hozzá. (ami már most feltűnt: mocskosul drága papíron összeszedegetni ...)
talgaby:
No, már azt hittem, sose jársz erre. Sejtettem, hogy lecsapsz rá. Azért ne feledd, hogy valószínűleg éna fordítást, Galen meg a képet fogja darabokra cincálni...
(Azért nem kell aggódni. Jó lenne egy kis Spawn az oldalra, nem csak Gabe ilyen fanatikus rajongója. )
Gabe:
Micsoda beszéd ez talgaby?
A Spawnokat tárt karokkal várjuk (tuti más oldal is lecsapna rá ezerrel, úgyhogy örülünk hogy minket választottál ) Igen, a minta azért sajna elkerülhetetlen, de ha minden okés, akkor annak nagyon sokan fognak majd örülni
talgaby:
Hát, Spawn-féleség van már így is. Meg aztán az oldalon akkora a változatosság, hogy ide aztán majdnem minden elfér. Legalábbis szerintem.
yosha:
január 10 után, amint ujra meglesz a munkakörnyezetem a költözér után (nemcsak várost, országot is váltok) utána menni fog, küldöm a szemléltetö oldalakat.
Csak tudni akartam hogy kell-e, ne gyürjem magam hiába...
köszi,
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése