HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (125/163) > >>

Nitro:
Nekem pedig megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha a kissé félbehagyott Supreme Powert folytatnám, mivel jó ideje álldogál, és eléggé megtetszett nekem. Viszont k_tamás, FaNaTiC és mano iránti tiszteletből elhessegettem ezeket a gondolatokat, úgy gondolván, hogy majd ha lesz hozzá kapacitásuk/affinitásuk/kedvük/idejük, folytatják...

Troll:
FaNaTiC... Az egy dolog hogy nem ideális megoldás a lista, de mi lenne az?

talgaby:
Pedig ezen aztán teljesen felesleges idegeskedni...
Különben is, mint mondtad, rebellisnek számítasz miatta (mondjuk szerintem a megjelenéstől számított plusz idő miatt inkább, de mindegy). Akkor meg pláne minek az idegeskedés?
És igen, tudom mi van ez a topic alatt.

FaNaTiC:

--- Idézetet írta: Callaow ---Viszont azt sem tartom szerencsésnek,hogy valaki sorozatba lefoglalja a képregényeket,aztán a túlvállalás,vagy a partnerek kiesése miatt ezt nem;illetve csak nagyon lassan tudja teljesíteni.
--- Idézet vége ---

Itt a lényeg.
Kedvenc témám a foglalási lista. Még nagyobb kedvencem, amikor úgy foglalnak le vmit, hogy "Az összes...".
Baszki. Aztán ha egyet kinézel magadnak és pont benne van az "összesben", akkor még neked kell könyörögni, és te vagy a rossz, meg a pofátlan, csak mert szeretnéd megcsinálni? Igen, megcsinálni, nem évekig üldögélni rajta. Pofátlanul...?
A foglalási lista max. 1 hónapig kéne, hogy érvényes legyen és normálisan karban kéne tartani, ha már egyszer létezik ilyen. Persze ez csak az én véleményem, én már úgyis rebellisnek számítok pont a szóban forgó lista miatt. Mielőtt bárki magára veszi, én kizárólag a LISTÁRÓL beszéltem és a túlmisztifikált jelentőségéről.

Na, jól felidegeltem magam megint...

Callaow:
Nem szeretnék viszályt szítani,de gondolom semmiféle jogi következnénye nincs a dolognak,ha valaki más is honosítja ugyanazt a képregényt.  

Persze erkölcsileg nagyon nem fair.Hiszen akár több hónapos melódat teszik tönkre.

Viszont azt sem tartom szerencsésnek,hogy valaki sorozatba lefoglalja a képregényeket,aztán a túlvállalás,vagy a partnerek kiesése miatt ezt nem;illetve csak nagyon lassan tudja teljesíteni.  

Szóval valami mértéket azért kellene tartani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése