HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Nitro:
Megsúghatnád.
Troll:
Pl itt van ez a negabombás boritó:
Kb egy óra volt mire rájöttem hogy lehet normálisan megcsinálni a csóvákat a főcímben.
De mivel már tudom, két perc alatt megcsinálom ha legközelebb ilyen effekt kell.
Zerit:
eleg azt tudni, hogy ki tudna megoldani az adott problemaidat
ehhez elkerulhetetlen kepessegekkel kell hogy rendelkezz, igy peldaul tudnod kell kerni, fenyegetozni, zsarolni, hisztizni, "nyalni" , mocskolodni, hazalni, rugdalozni stb.
Troll:
Galen itt végig magyaráz a 3 óra alatt, meg példákat is mutat. (bár megjegyezném, van amit egyszerübben is meglehet oldani, csakhát nála egy pixel is számít, ezért hajlamos minden vonalat vektorokkal készíteni. ) Tehát lehet ezt gyorsabban is, de ahhoz jól kell ismerni a billentyűkombinációkat. Meg az is segít, hogy ha tudod már előre, hogy fogsz megoldani egy egy problémát.
Meghát van ennél egyszerübb duplaoldal is. Én hajlamos vagyok a két oldalt teljesen egymás mellé tenni és trükkökel összehozni őket úgy mintha teljesen jól illeszkednének. Mérlegelni kell.
Sijen:
Hali!
Galen, Troll: ha az anyag 3 óra, mennyi idő elkészíteni egy ilyen dupla oldalt? Mert ahogy láttam azér' van vele munka...
Mégcsak Talléros vagyok... Bele köll húznom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése