HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Zerit:
szvsz nem sok esely van ra, hogy a kozeljovoben lesz Grimm Fairy Tales, de majd ra kell kerdezni Dead-re, hogy mi a szandeka vele, ha szabad a palya, akkor szabad...
a beirassal kapcsolatban: szep lett, csak ket dolgot kifogasolok, picit nagyok a betuk (mintha az eredetiben is kisebbek lennenek, ha az emlekezetem nem csal), es ne legyenek a betuk felkoverek, igy talan jobban el is fog ferni a szoveg a bubiban
ezek persze csak eszrevetelek, nem kell szentirasnak venni
Arky:
Halio
Van rá esély, hogy a közeljövőben a Grimm Fairy Tales honosítva lesz nálatok? Mert én elkezdtem, igaz csak úgy magamnak, nem különösebben jó minőségben(kici angol és kici ps tudasz), csak hogy meglegyen.
Egyébként mondanátok valami vélményt erről 2 oldalról?(ugyanaz az oldal csak másfajta minőség)
egyik
másik
köszi
páp
Sepi:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Ez csak sz9gorúan az én véleményem: a Comics Code "bélyeg nagyon csúf és nagyon nem oda való, nekem még is hiányozna ha eltünne. Hisz olyan ő, mint egy jó barát, akit mindig megtalálsz. Logó-t inkább vonalkódra raknék. Érdekes, hogy itt nincs.
--- Idézet vége ---
Helyes meglátás és teljesen logikus. Vonalkód pedig azért nincs ezen, mert még amikor ez megjelent, akkor még azt sem tudták, hogy mifán terem a vonalkód. Egészen a 157-es számig nem raktak vónalkódot az Amazing Spider-Man-ek borítójára.
Punkológus:
--- Idézet ---"a" betüt is nagy méretűre tenném
--- Idézet vége ---
próbáltam törekedni, hogy olyan legyen, mint az eredeti és a "the felirat ott is mindig kisbetűvel van
--- Idézet ---nics valamilyen logotok amit kihetetnétek oda a jobbsarokba az eredeti helyére
--- Idézet vége ---
Ez csak sz9gorúan az én véleményem: a Comics Code "bélyeg nagyon csúf és nagyon nem oda való, nekem még is hiányozna ha eltünne. Hisz olyan ő, mint egy jó barát, akit mindig megtalálsz. Logó-t inkább vonalkódra raknék. Érdekes, hogy itt nincs.
pepo05:
Sosi logója már bizonyára mindenkinke beleégett a tudatába. Ha nem, akkor ideje megsasolni...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése