HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (95/163) > >>

talgaby:
Az egyik oldalon azt hiszem még tartják a két évet, máshol az egyet, egy oldalon meg némely sorozat instant megjelenik honosítva... Mi a fél éves csúszást szoktuk tartani, mert többnyire nem foglalkozunk nagy példányszámú sorozatokkal sem, tehát kicsi az esélye, hogy bekavarunk a külföldi képregényeket árúsító boltoknak. Kisebb címek és nem olyan nagyon népszerű minik esetén bőven jó a fél év (ekkor általában a tpb is kijön már), a héten még egy ennél is frisebb is ki fog kerülni nálunk, bár ez eléggé egyedi eset lesz. Ha a Spider-Man Fairy Tales-edre gondolsz, akkor annál én azt mondanám, hogy az utolsó rész után egy-két hónappal el lehet kezdeni megjelentetni havi rendszerességgel.

Sepi:
Én inkább egy évre emlékszem. De ez is oldalanként változik. Vannak oldalak ahol ennél jóval korábban kikerülnek a honosítások.

beigli69:
egen ostoba kérdés (csak most nem találom a választ bár volt róla már rengetegszer szó) :
Mennyi az "altatási" idő a megjelenésétől számítva, amígy egy füzet kikerülhet hunosítva ??
6 hó ha jól emlékszem ?

talgaby:
Félreértettél, a címe érdekelt. Gondolom vmi one-shot, grafikus novella, vagy vmilyen egyszeri crossover lesz, csak kíváncsi vagyok, melyik.

Vertexx:

--- Idézetet írta: talgaby ---Olvasd vissza ezt a topicot, van benne szó beírásról is... meg a NewGenen találsz tutorialokat rá. Egyébként mi az a Marvel mini?
--- Idézet vége ---

Én - meg mások is -  mininek hívjuk az egyszeri storykat....egyébként meg van marvel mini, de az szar is!:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése