HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (93/163) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Nitro ---Így van. Senki sem születik úgy, hogy mindent jól tud.   Én például szívesen megnézném Galen első borítóját.  
--- Idézet vége ---

Íme: Birodalom 14

A dátum ne tévesszen meg senkit...ezt küldtem el először Micho-nak de később (talán egy év is volt)  került csak ki...Aszem minimális változtatást eszközöltem csak a kikerüléskor rajta. Azt hogy mit már nem tudom .

Nitro:
Így van. Senki sem születik úgy, hogy mindent jól tud.   Én például szívesen megnézném Galen első borítóját.  

Galen:

--- Idézet ---Nem tudom, hogy te milyen módszerrel csináltad, de olyan, mintha kézzel rajzoltad volna.
--- Idézet vége ---

Egyébként a SEMIC Jedi Históriák boritóján is ilyen recés lett a főcím, szóval ne aggódj...majd belejössz. És azért még fizetünk is...

talgaby:
Nem az, azért van ez a topic, hogy okítani lehessen a kezdő beírókat.

beigli69:
Köszi a kritikákat !! Ezért is mertem belinkelni, mert rátok lehet számítani ez ügyben. Tündérmesék egyben... oké menni fog (a helyestelenül írásom az enyhín szóva gáz  ). A felirat vektorral készült oszt mivel nem vagyok benne még kezdő sem az ívek ölég rondák lettek és utólag rajztáblás/tollas változattal pici vonalak sorozata lett belőle ezért recés a széle. Akkkor még ezen is illő lessz dógozni egy pöttyet.
Egyébként nem illetlenség így ide berakni hunosítás alatt lévő oldalakat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése