HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Galen:
--- Idézetet írta: Nitro ---Így van. Senki sem születik úgy, hogy mindent jól tud. Én például szívesen megnézném Galen első borítóját.
--- Idézet vége ---
Íme: Birodalom 14
A dátum ne tévesszen meg senkit...ezt küldtem el először Micho-nak de később (talán egy év is volt) került csak ki...Aszem minimális változtatást eszközöltem csak a kikerüléskor rajta. Azt hogy mit már nem tudom .
Nitro:
Így van. Senki sem születik úgy, hogy mindent jól tud. Én például szívesen megnézném Galen első borítóját.
Galen:
--- Idézet ---Nem tudom, hogy te milyen módszerrel csináltad, de olyan, mintha kézzel rajzoltad volna.
--- Idézet vége ---
Egyébként a SEMIC Jedi Históriák boritóján is ilyen recés lett a főcím, szóval ne aggódj...majd belejössz. És azért még fizetünk is...
talgaby:
Nem az, azért van ez a topic, hogy okítani lehessen a kezdő beírókat.
beigli69:
Köszi a kritikákat !! Ezért is mertem belinkelni, mert rátok lehet számítani ez ügyben. Tündérmesék egyben... oké menni fog (a helyestelenül írásom az enyhín szóva gáz ). A felirat vektorral készült oszt mivel nem vagyok benne még kezdő sem az ívek ölég rondák lettek és utólag rajztáblás/tollas változattal pici vonalak sorozata lett belőle ezért recés a széle. Akkkor még ezen is illő lessz dógozni egy pöttyet.
Egyébként nem illetlenség így ide berakni hunosítás alatt lévő oldalakat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése