HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
smilodon:
Udv mindenkinek,
nem vagyok benne biztos, hogy a kerdesemmel jo helyen jarok, de jobb hijan ezt a topicot valsztottam - ha nagyon off, akkor elnezest kerek, es egyben utbaigazitast is!
A helyzet az, hogy en egy kepregenyt keresek, pontosabban a cime es a szerzoje erdekelne. Meg regebben - joval regebben - futottam ra, a tortenet egy nyomozorol szol, aki kvazi meghal, legalabbis elet es halal kozott lebeg. Egy utazasra indul Amerikan keresztul, egy olyan vilagban, ahol a lecsuszottak elnek - a normalis, hetkoznapi emberek szamara ok lathatatlanok, gyakorlatilag kicsusztak a valosagbol. A nyomozonak - ha jol emlekszem - egy eve van ra, hogy megtalaljon valamit/valakit, ami/aki segithet rajta, am ha nem jar sikerrel, atvaltozik valamifele demonna vagy szellemme. Van egy kiseroje az utazason, egy lany, aki vezetokent segiti ebben az "alvilagban", es akit egyfajta felsobb hatalom jelolt ki erre a feladatra. Az utazast pontosan olyan demonok/szellemek akadalyozzak, amilyenne lassan o maga is kezd valni.
Emlekeim szerint ez egy viszonylag rovid, talan 8-10 kotetes kepregenysorozat volt - de mar elfelejtettem a cimet es a szerzojet is, es nincs olyan szilard tampontom, ami alapjan a neten rakereshetnek. Remelem, a halovany tartalom alapjan valaki raismer, es segit nekem ujra felfedezni ezt a tortenetet!
Elore is megkoszonve,
Smilodon
talgaby:
Ó, tudok én neked adni sorozatokat, amiket jó volna kinn látni, csak nincs időm fordítani... pl. lehet, hogy Farek mester nem haragudna meg, ha az Adventures Avengerst nem ő csinálná... Meg Pókemberből is elég lusta vagyok, pedig nem volna rossz tényleg, ha menne vmi régebbi sorozat, teszem azt a Team-Up befejezése.
Csipkejozsika:
Neh, nincs semmi konkrét 5letem. Csak gondoltam kotnyeleskedek egyet. Tudod, gyakorlatilag képregényeken nőttem fel, gondolom valamennyien igy vagyunk ezzel, fele életem a Marvel Univerzumban telik le, az ősrégi SEMIC képregények nagyrésze még megvan,na meg pár DVDnyi angol scan s aztan gondoltam ne csak olvasgassam azokat itt a Zsákon, amiket még nem olvastam, hanem ha már 'profi' vagyok a forditásban, hát szolaljak meg.
Mindegy, talán később.
talgaby:
Hm, a Deadpool IC részlege, viszont abból a régi sorozatból rengeteg van... ha befut, lehet, hogy tudnátok egyezkedni, nem tudom, mennyire szívügye a dolog. Ám ha az ilyen elmebeteg humor megy, akkor talán egy Loboval lehetne próbálkozni, a kifejezéstárának egy része már a régi magyar kósza megjelenéseiben le lett fektetve... vagy ha esetleg volna vmi konkrét ötleted, akkor próbálhatunk egy beírót keresni rá...
Csipkejozsika:
Kösz, majd körülnézek a környéken.
Csak nekem a forditás könnyen megy s hamar, még a Deadpool is mondjuk, de mindegy, kösz a tippeket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése