HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
zajrus:
húúúúúúú
thx a tanácsokat ezzel el leszek egy ideig
és elolvasgatom a fórumokat
melyik rogikat használjam mert az még mindig érdekel (gondolom a paint és a photoshop alap)
az ultimate fantastic four zombis része le van foglalava?
ja igen ott kiveszett a lelkesedés nagyon dobtam egy mailt és kaptam a választ hogy vihetem
talgaby:
Marvel Zombiest Zspider foglalja párezer éve, de már vagy három embertől hallottam, hogy akarja csinálni. (Megjegyzem, máig nem értem, miért ekkora az érdeklődés iránta, de ez csak én vagyok.) UXM-ből van szabad préda, de nem sok. A legeleje Chronopolis és bubo érdekeltsége, a magyar kiadás környéke nitroé, aztán van egy lyuk, de a 2000 utána fel van osztva a cota és Pendragon között, utóbbin időnként fel is bukkan egy-egy rész. Apokalipszis korát nem egészen (vagyis egyáltalán nem) értem, mert egy, vagy nagyon extrém esetben kettő utólag kiadott egyrészes maradt ki belőle, azon kívül a 10. évfordulós mini van csak, az Ages of Apocalypse, ami xfanzine-foglalás, ill. néhány sorozaton volt pár utóhatása, de az már csak közvetett.
Btw, csak így megkaptátok az YBK-tól a Strange-et és a Marvel Knights 4-t?
A kérdésekre meg... uhhh... nézd át ezt a topicot, meg a KNet fórumán a KTN alfórum honosításra vonatkozó részeit. Az alapokat elmondani nem volna könnyű. Legfeljebb talán egy fordítónak, de az új emebrek inkább csatlakozni szoktak (ha csak külsősként is) valamelyik oldalhoz inkább.
Sepi:
Huh, ez nagyon sok így elsőre. Biztos vagy benne, hogy bele akarsz fogni a honosításba? Most nem azért mondom, hogy lebeszéljelek, de nem egy egyszerű "szakma" és jó adag elhatározás, lelkesedés és türelem kell hozzá. Valamint persze nagy gyakorlat. Kezdtenek azt javaslom, hogy ebben a topikban olvass vissza (a legegyszerűbb ha a legelején kezded), itt sok tanácsot és egyebeket találsz, és ha utána van még kérdésed akkor tedd fel.
zajrus:
pl. a képregényeket honnan szeditek honnan szeditek a beíráshoz szükséges betűtípusokat
meg hogy kell hozzáállni a beíráshoz milyen progi kell stb meg a képekre hogy írjátok rá a nagy feliratokat stb (szal kulisszatitkok)
Sepi:
A legtöbb foglalás a kepregeny.net fórumán van fent, csak sajnos az a lista sem mindig naprakész. De vannak honosító oldalak akik a saját honlapjukra is kirakják, hogy mit szeretnének honosítani (ezt szeretnénk mi is megcsinálni, hogy itt is ki legyenek írva a főoldalon a tervezett honosítások, csak még nem volt rá időnk).
És mit értesz körbeveztő alatt?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése