HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
nightlife:
Azt hittem, ami eredetileg azzal volt, az azzal is megy ki... Akkor milyennel írjam át?
talgaby:
Mert mindenki azzal kezdi a régieket, és igazából annyira nagyon nem törődünk azzal, hogy egy nem ide kikerülő füzetnek milyen a tipója. ;D
De ha már ott tartunk, hogy nálunk menne ki, bejön az, hogy van pár száz fontunk, és akadnak köztük olyanok (pl. Kirby, JimLee, AstroCity, WildWords) , amiket már annyit használtunk, hogy ha lehet, többet nem tesszük. :D
nightlife:
Lehet róla szó, bár pont itt kérdeztem, h melyik betűtípussal érdemes ezeket csinálni, és elsősorban a Kirbyt ajánlottátok... :)
talgaby:
Hm. Bár tartom, hogy a gyakorlás attól még elkélne (Chrono alatt igazából a Lee-féle Fenegyereket értettem lentebb), maga az elgondolás, hogy mondjuk pont ez a régi Thor-korszak megjelenjen, nem lenne rossz. A négy értékelhető korai Marvel-széria közül csak ebbe meg a Dr. Strange-be (Strange Tales) nem kezdtek még igazából bele.
Ha hajlandó vagy némi tipográfiai útmutatás mellett újracsinálni ezt a füzetet (új betűtípus, ami némi áttördelést vonna maga után… bár alapvetően kb. harmadannyi meló, mint az első elkészítése volt), illetve vállalni, hogy PSD-ket küldenél korrektúrázásra/lektorálásra (ami azt jelenti, hogy közvetlen belenyúlnék a szövegbe), szerintem megbeszélhetjük, hogy kimenjen hozzánk… Elvégre úgyis nálunk van a legtöbb korai Marvel jelenleg; plusz akad Thor-részlegünk is hozzá, amibe legalább kerülne valami értelmes tartalom Ennis borzalma mellé. Mit mondanál erre?
nightlife:
Köszi! Közben megtaláltam ugyanezt a részt a Cronopolison (nem a Thor képregényeknél kellett volna először keresnem)... hmmm az én változatom nekem szöveghűbbnek tetszik... :) A borítót mindenestre akkor magyarítom... Bár ha előb megtalálom akkor nem ezzel kezdem...
Szívesen vállalok beírást ha van valami, de nekem főleg a régi marveles képregények jönnek be, ha van olyan akkor azt részesítaném előnyben...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése