HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
dr samson:
Letöröltétek az ftp-ről? Na mindegy, nekem lehet, hogy meg van, csak valaki szóljon rám este mikor itthon leszek, hogy nézzem meg, mert másképp elfelejtem...
zozi56:
Ja, hogy ezek... Ezek már nincsenek meg sajnos, csak ha esetleg valaki lementette magának korábban őket.
Diskhead:
--- Idézetet írta: killjoy ---Január elején nagy buli volt a Borítómágus 2004 verseny, melyet végül Graf-X és Petshop nyertek meg a Profi kategóriában, Caelus a Haladóban és Jáger "Attis, a pók" Attila a Kezdő kategóriában. A verseny egyik fő célja az okulás volt, ezért mindenkitől kértünk egy "munkanaplót".
És mára elkészültem a munkanaplót rendezett "kiadásával", így mostmár bárki okulhat a versenyzők trükkjeiből és hibáiból.
A Kezdő és a Haladó kategória munkanaplói - light verzió (csak szöveg) - 88KB
A Profi kategória munkanaplói - light verzió (csak szöveg) - 192KB
A Kezdő és a Haladó kategória munkanaplói - full verzió (az elkészült képekkel kiegészítve) - 9,9MB
A Profi kategória munkanaplói - full verzió (az elkészült képekkel kiegészítve) - 25,5MB
Mindenkinek jó szórakozást, és okulást kívánok a naplók olvasásához.
--- Idézet vége ---
Erre a 4 pdf-re gondoltam, de köszi ezeket is!
zozi56:
Egyik.
Másik.
Nem tudom, hogy ezekre gondoltál-e.
Diskhead:
Sziasztok!
Még a topic elején killjoy postolt be 4 munkanaplót a Borítómágus versenyről, viszont ezek már régóta nem elérhetőek. Ha valakinek még megvolnának ezek a pdf-ek és fel tudná valahova tölteni akkor azért nagyon hálás lennék.
Köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése