HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (55/163) > >>

Zerit:

--- Idézet ----hogyan lehet megfelelően beírni a szövegbuborékokba, illetve hogyan lehet esetleg újakat rajzolni?
--- Idézet vége ---
a bubik megtisztitasara itt egy remek tutorial: klikk ide, a jelszo, ami az elinditasahoz kell: halozsak
vannak mas modszerek is, mint peldaul fogni a torlogumi eszkozt es kitorolni a szoveget a bubibol
szoveg felvitelet pedig a text tool-lal kell, rendszerint A betu van az ikonjan, huzol a bubira egy textboxot vele, bemasolod a szoveget, kivalasztod a megfelelo betumeretet, tordeled a boxban a szoveget, hogy az a bubi alakjat vegye fel, vigyazva hogy hataron belul maradj, es persze hogy olvashato legyen, kb ennyi nagyvonalakban, ezt ugyis tapasztalat es sok gyakorlas utan sajatitja el az ember vagy erez ra

--- Idézet ----hogyan lehet javítani a scan minőségét (konkrét példával)
--- Idézet vége ---
a newgenen meg mindig fent van nehany hasznos utmutato ezzel kapcsolatban klikk ide

Zoo_Lee:
A következőek érdekelnének: (Photoshophoz)

-hogyan lehet megfelelően beírni a szövegbuborékokba, illetve hogyan lehet esetleg újakat rajzolni?
-hogyan lehet javítani a scan minőségét (konkrét példával)

Ha ezekhez videók is lennének, annak nagyon örülnék. Kár, hogy Killjoy nem fejezte be azt a bizonyos naplót, nagyon sok segítséget nyújt a kezdéshez...

Mivel kezdő vagyok, megtudhatnám mi az, hogy MIA?

talgaby:
Ami nem él, az szinte biztos a pár hónappal előtti nagy szervertakarítás áldozata lett. Hacsak nem mondod pontosan, mi kell, hogy valaki, akinek esetleg megvan, felrakja neked, nem tudunk segíteni.
És nekünk is pont a beíróhiány a nagy bajunk általában. Meg hogy az összes horroros mostanában MIA.

Zoo_Lee:
Hello!

Két kérdésem lenne:

1. a linkek, amik photoshop tutorialokhoz vannak belinkelve már elég régiek, és jó pár közülük már nem él. tudnátok pár friss linket dobni, hogy én is egyszerűbben megtanulhassam a beírást?
2. gondolkozom a Jason X Special (Péntek 13) fordításán, de a beíráshoz eléggé kezdő vagyok. valaki esetleg nem szeretne segíteni? A scan elég jó, szerintem túl sok javítanivaló nincs rajta, és a borítón sem kell sokat dolgozni.
http://apps.facebook.com/comicbooks/editio...-terror-variant Ezek a választási lehetőségek.
Maga a füzet 32 oldalas, de túl sok szöveg sincs benne.

Aldarion:
Igen, én foglalom, és már dolgozom is rajta - de mindent a maga idejében.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése