HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (52/163) > >>

Sepi:
Szia.

Attól függ, hogy mi az érdeklődési köröd. Mert tudunk adni olyan sorozatokat, amik jobban érdekelnek. Vagy ha vannak konkrét címek amit csinálni szeretn él és még szabad préda, akkor az sem gond. Persze első körben szerintem adnánk pár oldalt amit lefordítasz és elküldöd nekünk, aztán megnézzük, hogy milyen. A PS tudás is előny, de nem feltétel, ha honosítani szeretnél, mert vannak beírók, akik betudják írni neked a képregényeket, vagy akik tudnak segíteni neked, hogy mit és hogyan kell csinálni beírásnál.

Skarlso:
Sziasztok!

A nevem Brautigam Gergely, és egy nagyon lelkes, tapasztalt fordító vagyok, aki szeretne honosítani.

29 vagyok, van munkám, nem pénzért tenném, és elég sokat tudnék megcsinálni / hó.

Írtam már cikkeket máskor is, PC-GURU-nak is dolgoztam egy időben, az angolom szuper, és nem szó szerint fordítok.

Van photoshop tapasztalatom és vannak betűtípusaim is néhány, főként, amiket itt az odalon találtam...

Mit kéne tennem most? Valamit fordítani, beküldeni, megmutatni, belinkelni, előterjeszteni, emailt írni, valami? :)

Köszönöm előre is a választ / segítséget.

Üdv,
Gergely.

Snake (XF):
azt még nem, ellenben a newgenen le van foglalva és az előzménye(i) nélkül fölösleges is belekezdeni.

CASSSH:
komolyan na pech :( :D de a hellboy wild hunt 1-8-at ugye nem?

Sepi:
Meg a file nevéből kiindulva, ezt a képregényt már honosították.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése