HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
farkas17:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Október 15., 21:26:37 ---Azért nem volt az olyan kevés rész, kb 90 magyar szám, és mindegyik 2, de sokszor 3 amerikai füzetnyi adaggal.
Pókember még mindig elég népszerű, most készül az új filmje is, lehet, hogy emiatt még inkább előtérbe kerül majd a Marvelnél. Ennek ellenére egyik saját sorozata se fogy most valami jól.
Hogy melyik a legnépszerűbb képregény, azt nem tudom. Az éppen aktuális szuperhősös "eseményeket" (eventeket) általában szokták szeretni. A Polgárháború volt az utóbbi időben a legfelkapottabb, jövőre jelenik meg magyarul.
Hogy érdemes-e képregényalkotónak menni? Ha szereted csinálni és van rá lehetőséged, akkor igen. Csak anyagilag nézve nem hinném.
--- Idézet vége ---
ertem,koszonom az infokat :)
zozi56:
Azért nem volt az olyan kevés rész, kb 90 magyar szám, és mindegyik 2, de sokszor 3 amerikai füzetnyi adaggal.
Pókember még mindig elég népszerű, most készül az új filmje is, lehet, hogy emiatt még inkább előtérbe kerül majd a Marvelnél. Ennek ellenére egyik saját sorozata se fogy most valami jól.
Hogy melyik a legnépszerűbb képregény, azt nem tudom. Az éppen aktuális szuperhősös "eseményeket" (eventeket) általában szokták szeretni. A Polgárháború volt az utóbbi időben a legfelkapottabb, jövőre jelenik meg magyarul.
Hogy érdemes-e képregényalkotónak menni? Ha szereted csinálni és van rá lehetőséged, akkor igen. Csak anyagilag nézve nem hinném.
farkas17:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Október 15., 21:07:45 ---Ezt értem, de a HálóZsákra sosem szoktunk olyan képregényeket kirakni, amik megjelennek itthon (hacsak nem valami nagyon régi darabról van szó), hogy ne rontsuk a képregénykiadók üzletét.
És igen, tényleg hamarosan vége. Ha minden igaz, a decemberi lesz utolsó szám.
--- Idézet vége ---
ertem,akkor kenytelen leszek megtanulni rendesen angolul :D
huh jo hamar,nem volt tul sok resz.azt meg tudnad mondani hogy most mennyire nepszeru meg a pokember,es hogy meik a legnepszerubb kepregeny...es hogy erdemes e mostanaban kepregenyironak/rajzolonak menni? :)
zozi56:
Ezt értem, de a HálóZsákra sosem szoktunk olyan képregényeket kirakni, amik megjelennek itthon (hacsak nem valami nagyon régi darabról van szó), hogy ne rontsuk a képregénykiadók üzletét.
És igen, tényleg hamarosan vége. Ha minden igaz, a decemberi lesz utolsó szám.
farkas17:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Október 15., 20:54:38 ---A v1 folyamatosan jelenik meg Magyarországon az újságárusoknál (hamarosan a végére is érnek), a v2 meg nem valami jó.
--- Idézet vége ---
tudom csak a problema az hogy ukrajnaban elek :-\ :( es ide nem jott el az osszes resz es itt meg vannak azok is amiket nem vettem meg(ahm komoly hogy vege nem sokarra?es terveznek valamit a helyebe? :))
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése