HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (40/163) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: Szecsu - 2010. Október 20., 10:11:18 ---Milyen képregényekről lenne szó?
--- Idézet vége ---
Huh, nehéz pontosan visszaemlékezni, de az Indy és a Végzet Lándzsája és az Aranygyapjú emlékeim szerint még beírásra várnak. Ebben a sorrendben egy négy és egy két részes mini. Plusz vagy másfél éve odaadtam egy 60 oldalas zsebkönyvet (értsd: kevés szöveg) beírásra, de sejtésem szerint ha eddig nem készült el, már nagyon nem is fog.

csati777:

--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Október 20., 09:51:38 ---Jézusmáriaszentjózsef, minek annyi cucc az értesítési területre?! :blink: Kétszer olyan gyorsan hasítana a géped, ha azoknak a 80%-át lelőnéd!

--- Idézet vége ---

Most, hogy mondod: ideje lenne takarítani... :headscratch:

Zolta:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Október 19., 22:34:02 ---A killjoy-módszer alkalmazandó az egyszínű bubikra.
Varázspálcával (W) kijelöl (lehet az összes azonos színű bubit egyszerre az oldalon).
Új réteg (ctrl+shift+n).
Festékesvödörrel (G) nyakon zuttyint.
Varázspálcával valahová bubin kívülre kattint.
Kijelölés invertálása (ctrl+shift+i)
Kétszer nyomj Del-t (habár Cs3-nál már lehet, elsőre is felfogja, de PS7-nél még tuti kétszer kellett).
Festékesvödörrel visszalöttyint.

Elvileg ennyi. Mondjuk így kézzel már vagy három éve nem csináltam, de remélem, még jól emlékszem a pontos sorrendre.

Btw, részemről volna némi Indy, amit ezer éve próbálok beírattatni, ha esetleg érdekel.

--- Idézet vége ---

Köszönöm, így már ment.
Milyen képregényekről lenne szó?

Szecsu

Schmatzy:
Jézusmáriaszentjózsef, minek annyi cucc az értesítési területre?! :blink: Kétszer olyan gyorsan hasítana a géped, ha azoknak a 80%-át lelőnéd!

Nitro:
Én 18-as toleranciával használom, és sose szokott gond lenni. Soft border nálam is 1.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése