HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Predash:
--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2011. Április 03., 19:19:25 ---Ilyesmire gondolsz?
Eredeti --- Szürke Piros
--- Idézet vége ---
Ezt jól megkombináltad. :badteeth:
zozi56:
Köszi neked is, ezt még emésztenem kell. :)
Wearwolfff:
Ilyesmire gondolsz?
Eredeti --- Szürke Piros
Leteszek a fotó fölé egy piros réteget. Arra létrehozok egy maszkot, majd a fotó réteg piros csatornáját rámásolom a maszkra. Majd a fotót duplikálni, és azt deszaturálni. A piros réteg meg mondjuk overlay legyen a szürke felett. Ahol meg nem kell a piros ott a maszkot átfesteni. Illetve az eredeti fotón kijelölni azt a részt, ahol piros és a kijelölésen kívül, mindent kifesteni a maszkon. Azért így, mert így biztos a piros illetve vörös árnyalat, és nem játszik szerepet semmilyen más szín.
Most csak auto kijelöléssel csináltam azért lettek ilyen gányok a határvonalak. Ennél szebben is össze lehet hozni. Legalábbis ez is egy módszer.
zozi56:
Oké, sikerült, kösz. A szín szerinti kijelöléssel voltak gondjaim, azt nem tudtam, hogy éri meg. De most rájöttem, hogy van rá beépített eszköz.
Predash:
Elvileg többféleképpen. Kijelölöd rajta csak a piros színeket, és a többit meg színteleníted. Vagy írjam le pontosan? De ha a csatornákat buzerálod, akkor is lehet elérni valamit, bár azt sosem használtam. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése