HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Nitro:
Hálás borító, nem kell sokat retusálni. :badteeth:
Én növelném kicsit a sortávot a polgár-háború között, hiába ilyen az eredeti stílusa, ékezettel náluk se lenne ilyen. :badteeth:
Az alcím lehetne mondjuk Marvel Történelmi Mérföldkő.
Predash:
Fura, mert csak a kerek betűknél lenne indokolt, hogy egy picit túllógjon. Mondjuk ez a font amúgy is elég lekerített. Na mindegy. Dobhatom ki a tipográfia könyvemet. :badteeth:
honfi:
--- Idézetet írta: Predash - 2011. Április 03., 22:15:47 ---Az X-Faktor feliratot picit lejjebb tedd, mert pont kilóg a kék sávból a teteje.
--- Idézet vége ---
Ennyire rálóg az eredeti is... http://dl.dropbox.com/u/56871/xf-08-001_.jpg a font ilyen. Ha nem lógna rá, akkor egyes helyeken lyukak lennének.
--- Idézet ---Á betű közös a két szóban. Más jellegű lesz, mint az eredetiben volt,
--- Idézet vége ---
A logóval akkor max még annyit fogok tenni, hogy a két Á betűt jobban egymás alá rendezem...
A MCE meg egyenlőre: Egy Marvel-történeti esemény lesz. (Ha valami máshogy írná, a Marvel-történtit akkor jelezze... nekem ez tűnik helyesnek)
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
zozi56:
--- Idézetet írta: honfi - 2011. Április 03., 21:24:43 ---Egyrészt a cím alatti szöveg: elég bénán hangzik, és talán felesleges is.
--- Idézet vége ---
Sem a most rajta lévő szöveg, sem az eddigi javaslatok nem az igaziak. Mivel nekem sem jut eszembe jobb, én azt mondom, hagyd le, ez egyszerűen bénán hangzik magyarul.
Predash:
Az X-Faktor feliratot picit lejjebb tedd, mert pont kilóg a kék sávból a teteje.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése