HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (21/163) > >>

Aldarion:
Bocs, hogy ebbe beleszólok, de most kíváncsivá tettél. Melyikre gondolsz? Véletlenül nem te gondolkodsz a TF UK sorozaton? Csak amiatt, hogy tudjam kihez kell iránytani a következőt, aki azt kéri számon rajtam...  :badteeth:

KiD:
Én már mióta neki akarok futni egy TF-hez kapcsolódó, majd abból elágazó szériához. Érdekelne? Amúgy szintén kezdő vagyok ebben, én sem tudom még, hogy működik a rendszer.

grant lee:
Érdeklődési köröm elég tág. :hehe:   A hálózsákos füzetek közül a kedvenceim, fantasy-horror téren:  Vörös Sonja (v4), Hellboy*,  Az Idő kereke,  Zenescope füzetek, Tarot,  Forgotten Realms füzetek.
"Szuperhősös" füzetek terén: X-men*, Silver Sable, Transformers, F4 (modernebb történetek elsősorban).  Persze  ezeken kívül is szívesen vesszek bármit, ez alól kivételek a  Hulk, BA,  Póklány füzetek, mert ezeket nem igazán szeretem/tetszetek.

*Tudom, hogy ez a két cím nem zsákos, de ha akadna vagy tervezné valaki az oldalon őket, akkor ezekre bármikor vevő volnék. ;D

zozi56:
Amúgy milyen képregények érdekelnek? Egyszerűbb, ha már most kiderül, ki tud majd fordítást adni.

grant lee:
Köszönöm. Akkor várom a "megkeresést".  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése