HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Aldarion:
Bocs, hogy ebbe beleszólok, de most kíváncsivá tettél. Melyikre gondolsz? Véletlenül nem te gondolkodsz a TF UK sorozaton? Csak amiatt, hogy tudjam kihez kell iránytani a következőt, aki azt kéri számon rajtam... :badteeth:
KiD:
Én már mióta neki akarok futni egy TF-hez kapcsolódó, majd abból elágazó szériához. Érdekelne? Amúgy szintén kezdő vagyok ebben, én sem tudom még, hogy működik a rendszer.
grant lee:
Érdeklődési köröm elég tág. :hehe: A hálózsákos füzetek közül a kedvenceim, fantasy-horror téren: Vörös Sonja (v4), Hellboy*, Az Idő kereke, Zenescope füzetek, Tarot, Forgotten Realms füzetek.
"Szuperhősös" füzetek terén: X-men*, Silver Sable, Transformers, F4 (modernebb történetek elsősorban). Persze ezeken kívül is szívesen vesszek bármit, ez alól kivételek a Hulk, BA, Póklány füzetek, mert ezeket nem igazán szeretem/tetszetek.
*Tudom, hogy ez a két cím nem zsákos, de ha akadna vagy tervezné valaki az oldalon őket, akkor ezekre bármikor vevő volnék. ;D
zozi56:
Amúgy milyen képregények érdekelnek? Egyszerűbb, ha már most kiderül, ki tud majd fordítást adni.
grant lee:
Köszönöm. Akkor várom a "megkeresést". :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése