Sziasztok, kedves képregényrajongók!
Én is az vagyok, de eddig egyéb elfoglaltságaim és az idő hiánya miatt (amiből persze most sincs elegendő) csak néha-néha vetődtem ide olvasgatni-szétnézni, de most elhatároztam, hogy regisztrálok a HZS-ra.
Magamról annyit, hogy jó régen: az 1980/90-es években töltöttem gyermekkoromat és így volt szerencsém találkozni olyan nagyszerű kiadványokkal, mint a "Kockás", a "Hahota", a "Bucó, Szetti, Tacsi", majd kicsivel később a "Bobo", a "Góliát" és persze a remek DC és Marvel hősöket felvonultató többi Kandi-lapos képregénnyel.
Különösen a Pókembert olvastam és olvastuk az osztálytársaimmal, de legalább annyira jó volt a Superman és a Batman is.
Sajnos ezen képregényeim (a Kandi-lapok kiadásúak) legnagyobb része már nincs meg, mert "őrizetlenül" hagytam őket és a szüleim kidobták.
Pedig amúgy gyönyörű állapotban voltak, hiszen szerettem és kíméltem ezeket.
Viszont annak örülök, hogy e honlapon keresztül láthatom, hogy mások is mennyire szerették-szeretik, érdeklődnek ezen kiadványok iránt. Ahogy tőlem telik, próbálom pótolni rég letűnt gyermekkorom eme kísérőinek és emlékeinek darabjait, vagyis már vettem is néhány darabot közvetlenül a magyar kiadótól.
És milyen jó érzés olvasni őket meg beleszagolni a lapok közé és érezni azt a jellegzetes képregényillatot, ami akkor is áradt belőlük! Mintha a gyermekkorom térne vissza! Hüpp-hüpp és sznifff...
Amiért ezen első és bemutatkozó hozzászólásomat ebbe a DC-s fórumtémába írtam, az talán azért történt, mert nem találtam amolyan "bemutatkozó" fórumtémát (ha mégis van, akkor elnézést a figyelmetlenségemért), valamint mert mostanában a DC-univerzum szuperhősei és képregényei jobban érdekelnek, ami talán annak is köszönhető, hogy sok rajzfilm jelent meg az utóbbi időben velük kapcsolatban, melyeket szintén nagyon szeretek (Igazság Ligája, Batman).
Ezért inkább rájuk szeretnék majd koncentrálni, vagyis Batman és Superman képregényeket beszerezni. Van is még 1-2 olyan Pókember képregényem, amit majd közzétennék a fórumon, az "Apró" témában.
Huhhh, első szusszanatra ennyit tudtam összeszedni magamról; próbálok e közösségnek ha nem is aktív beíró, de mindenesetre olvasó tagja maradni.
Baráti üdvözlettel: Tomi