HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2010 újdonságai - szavazás!

<< < (17/18) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: zozi56 ---A Mouse Guardról annyit áradoztál már, hogy arra már kíváncsi vagyok. Mi lesz a magyar címe?
--- Idézet vége ---
Egér Gárda. Szigorúan a borítózhatósági szempontok alapján választottam. Bár amúgy meg egybe írtam volna. (Amúgy ezer éve ott az egész a szerveren, de mindegy.)
--- Idézet ---Ha olyan agyhalált okozó olvasmány mint a Chuck Norris volt, akkor jöhet.
--- Idézet vége ---
Annyira nem, de ez is eléggé az alja.
--- Idézet ---Az előzetes oldal alapján a rajz tré, de ha jó a sztori kárpótol az optikai merényletért.
--- Idézet vége ---
Hát, pedig pont fordítva, Quitely rajzai viszik a hátukon Grant egyik talán legvérszegényebb sztoriját. Ahogy Quitely a szülőhazája tájait rajzolja benne... csak ezért honosítottam.
--- Idézet ---Flash-el az utóbbi időben kissé bizalmatlan lettem, de ha érdemes honosítani akkor érdemes elolvasni is.
--- Idézet vége ---
Jean-Marc DeMatteis saját projectje, ha ez segít.  Csak nem akartam a kreditoldalas képet linkelni, mert még felvágásnak tűnt volna (gyilkosak a kreditszövegek honosítási szempontból).

Ben Reilly:
A-Team

Ha olyan agyhalált okozó olvasmány mint a Chuck Norris volt, akkor jöhet.

Batman: The Scottish Connection

Ezt nem ismerem. Az előzetes oldal alapján a rajz tré, de ha jó a sztori kárpótol az optikai merényletért.

Doc Samson v2
Ez kell. Reme Samson mini.

Fantastic Four v3
Abszolút hidegen hagy.

Fantastic Four: a Millar-Hitch-éra + Fantastic Force v2
Millar és Hitch nem ezzel vonulnak be a Valhallába az tutiziher, de elolvasnám.

Flash Gordon (Ardden entertainment)

Flash-el az utóbbi időben kissé bizalmatlan lettem, de ha érdemes honosítani akkor érdemes elolvasni is.

Hulk: Destruction

Hulk Zúz!

Mortal Kombat: Blood & Thunder + Goro, Prince of Pain

Mouse Guard: Fall of 1152

Ezt régóta szeretném elolvasni.  

Rogue v1

Erre szavaztam.

Serenity

A sorozatot néztem, nem tudom viszont képregényben mennyire jön át az űrcowboyos feeling.

Shrapnel: Aristeia Rising

Star Trek: Wrath of Khan

Ádáz, jöhet. Főleg mert a Következő Trek mozifilm negatív hőse is Khan lesz.

Street Fighter II + Street Fighter Legends: Sakura

The Wonderful Wizard of Oz

dr samson:
Oké, csak a biztonság kedvéért jobbnak láttam kiírni nagyban is, hátha valaki lusta végigolvasni tg hsz-ét...

Amondin:
Világos lett számomra abból is csak én maradok annál hogy egy vagy kettőre szavazok. De ha nagyon nem tudok dönteni akkor mind a 4-re fogok majd szavazni.

dr samson:
Na jó, ha tg hsz-ből nem lenne világos, akkor még egyszer: több dologra is lehet szavazni, csak légyszi ne jelöljetek be mindent, csak ami tényleg érdekel titeket!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése