HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2010 újdonságai - szavazás!

<< < (15/18) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Semmi bajom sincs vele, mostanáig azt sem tudtam hogy van ilyen. A kétkedők nyugalmával tekintek elé.
--- Idézet vége ---
Én is májusban, az Élettan pót zh előtt futottam bele tök véletlenül. Hidd el, zseniális a sztori, a festett rajzai meg egyszerűen meseszépek! A borítót meg úgy nézzétek, hogy az a saját tpb példányomból scanneltem....

--- Idézet vége ---

Kíváncsian várom.

dr samson:

--- Idézet ---Semmi bajom sincs vele, mostanáig azt sem tudtam hogy van ilyen. A kétkedők nyugalmával tekintek elé.
--- Idézet vége ---
Én is májusban, az Élettan pót zh előtt futottam bele tök véletlenül. Hidd el, zseniális a sztori, a festett rajzai meg egyszerűen meseszépek! A borítót meg úgy nézzétek, hogy az a saját tpb példányomból scanneltem....

keildavid:
Meg én is asszem elrontottam.

Amondin:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ha a megnézésre kattintasz, akkor azt szavazatnak veszi, utána már nem tudsz szavazni. Viszont szerintem valami gond is lehet a szavazással, mert egyáltalán nincsenek most eredmények, pedig mint mondtam, az előbb három szavazatot már láttam.
--- Idézet vége ---

Hoppá ezt nem tudtam, akkor ezek szerint én rontottam el. Elnézést de nem vagyok egy nagy számítógép technikus akkor majd jövőre okosabb leszek. Mindenesetre akkor csak így tudok szavazni arra a kettőre amit már említettem. És mégegyszer elnézést.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Shrapnel: Aristeia Rising
--- Idézet vége ---

Ben: mégis mi bajod az utóbbi évek legjobb független kiadós sci-fi képregényével? Olvastad már egyáltalán? (mellesleg jövőre már beharangozta a Radical a folytatást is...  )

--- Idézet vége ---

Semmi bajom sincs vele, mostanáig azt sem tudtam hogy van ilyen. A kétkedők nyugalmával tekintek elé.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése