pepea: Nos, ha megnyitottad magadnál és rámentettél, ne csodálkozz, ha rossz.
Küldd vissza, kijavítom.
Hogy miért nem látszik... egyszerre a PS és a font gondja. Még nem jöttem rá, mi az, amitől az angol PS-ek nem akarják elfogadni a Unicode-karaktereket, habár elvileg van egy menü, amin be lehet állítani, csak mivel én eddig pusztán magyart használtam, fogalmam sincs, hol van és mit kell csinálni vele. A legegyszerűbb az lenne, ha beszereznél egy magyar PhotoShopot, mert ott garantáltan működik minden.
simoc: Hát, ez a font igazság szerint nem is kelet-európai. Az ő-ű tuti nincs a helyén, ezt FontLab nélkül is látom. Este megcsinálom. De nálad is áll, hogy ha angol PS-t használsz, semmi sem garantált.
Bár ez nagy átlagban is igaz. Az angol Adobe termékek hajlamosak nem működni bizonyos fontokkal (közismert tény például, hogy a Corel által készített fontok 99.99%-a annyira nem megy Adobe-on, hogy sokat fel se hajlandó ismerni a gépen). A leggyakrabban az ingyenes fontok okoznak gondot, pláne, amiknek alig vagy egyáltalán nem állítottak be normálisan metaadatokat, és a fontkészítő program eszkábál össze valamit nekik, ami vagy működik, vagy nem. sajna én is késn jöttem rá erre, de most már igyekszem olyan fontokat honosítani, amiket lehetőleg valami odafigyeléssel generáltak le. Bár sajna címfontok esetében a különlegességük miatt nem nagyon lehet válogatni...