HálóZsák fórumok > a Zsák
Fontok (betűtípusok)
Sendy:
--- Idézet ---Nos, igen, én valahol 1000 és 2000 között mozgok, van néhány jól bevált, annak már megjegyeztem a nevét, a baj csak az ilyen speckó feliratoknál van. Elég sok idő elmegy a legjobban hasonlító megtalálásával, sőt, még így se mindig tetszik az eredmény, de ennél több időt nem kívánok rászánni (pl. a neten keresgélni).
--- Idézet vége ---
Akkor nálam van a hiba....
Nitro:
Nos, igen, én valahol 1000 és 2000 között mozgok, van néhány jól bevált, annak már megjegyeztem a nevét, a baj csak az ilyen speckó feliratoknál van. Elég sok idő elmegy a legjobban hasonlító megtalálásával, sőt, még így se mindig tetszik az eredmény, de ennél több időt nem kívánok rászánni (pl. a neten keresgélni).
Troll:
Szia. Szerintem nem kell több ezer... elég kb 200.
Amit beírásra használok, az elött van egy "Hzs_" jelölés, ezért tudom, hogy bizonyos tipusú fontokat mindig a "H" betünél keressek, viszont mostanra már azokból is annyi lett, hogy elkezdtem osztályozni őket, hogy kb egy helyen legyenek a keresésnél.
HzsC_ - Címfont
HzsB_ - Buborékba írok vele
HzsK_ - Kézírást utánzó fontok
ezenkívűl vannak gótikus, elektronikus, és a megszokott konszolidált fontok, de ezekből nincs olyan sok, hogy jelöljem. Esetleg késöbb.
Sendy:
A nagy kérdésem, ki hogy boldogul a több ezres betűtípushalmazával? Mert én elég káoszosan.... Esetleg kézileg rendszerezitek őket, vagy valami progit használtok?
Spidáj:
--- Idézet ---Valóban... tényleg itt az idő némi frissítésre.
--- Idézet vége ---
Ahogy mondod
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése