HálóZsák fórumok > a Zsák
Fontok (betűtípusok)
Sepi:
Ez nem egy 100%-os megoldás, de meg lehet próbálni, amíg jobb tipp nem jön. Van egy Font Creator nevű program, amivel elvileg tudod alakítani a már meglévő fontokat és készíteni is tudsz vele újakat. Innen le tudod tölteni ha kell:
Font Creator
FaNaTiC:
Pont egy ilyen témát kerestem! Betűtípust szeretnék készíteni, és addig azt szeretném kérdezni, hogy milyen szabályokat kell betartani ahhoz, hogy rendesen meg is jelenítődjenek a karakterek.
Egyáltalán van ehhez valamilyen leírás, vagy szabály, hogy egy TTF-nek, ami tartalmaz ŐőŰű kis és nagybetűs karaktereket, milyen kritériumoknak kell megfelelniük?
Úgy próbáltam, hogy egy kész CE típus összes karakterét lecseréltem olyanra, amilyet akartam, de egyes karakterek nem jelentek meg, legalábbis Photoshopban nem. Viszont Photoimpact-ben meg igen, de ott nem tudom úgy használni az efekteket, ahogy szeretném.
Rövidre fogva, hogy az istenbe' kell fontot gyártani, ami működik is minden programban? Help.
Köszi
horjb:
akkor beszéljük meg msn-en....
Troll:
Hóhó... Nos nekünk van egy ilyen fontunk, de nemtudom, hogy megoszthatom-e.
Ezt még Zaj készítette saját kezével és csak a pókember és póklány betüi vannak benne.
Ez az ő egyik öröksége... hmmm... Nem is tudom átadhatom-e.
Igazi antik darab.
horjb:
Én pedig Ilyen vagy hasonló fontot keresek!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése